„Xiaomi“ ir „Samsung“ juokiasi iš „Apple“, bet ne visiems internautams šie pokštai patinka (Video)  (21)

„Apple“ pristatė skirtingus „iPhone 12“ modelius. Gamintojo sprendimu įkroviklį vartotojams teks pirkti atskirai. Iš tokio sprendimo sumąstė pasijuokti kiti telefonų gamintojai – „Xiaomi“ ir „Samsung“, tačiau ne visiems šie pokštai patiko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpame, vos 5 sekundžių trukmės vaizdo įraše „Xiaomi“ nusprendė pasijuokti iš naujausių „iPhone 12“, kurie pakuojami be įkroviklio. Gamintojas tokį sprendimą priėmė gamtos labui. Pasak bendrovės, visi technofilai turi mažiausiai bent vieną įkroviklį namuose, tad kam reikia dar vieno?

Visgi, „Xiaomi“ nusprendė iš šio trūkumo pasijuokti. „Twitter“ paskyroje pasidalintame vaizdo įraše pademontruojama „Mi 10T Pro“ dėžutė, kurią atidarius pirmiausiai pamatomas įkroviklis. Gamintojas rašo: „Nesijaudinkite, mes nieko nepamiršome „Mi 10T Pro“ dėžuteje“.

 

Įrašas sulaukė daugiau nei 34 000 „patinka“ paspaudimų ir beveik 8 000 pasidalijimų. Visgi, internautai liko nepatenkinti šiuo pokštu. Jų nuomone, svarbesnė yra programinė įranga, o ne „plastiko gabalas“.

 

„Samsung“ taip pat pasijuokė iš „Apple“ girdama savo „Galaxy“ asortimento pasiekimus, tuo pačiu primindama, kad pastarosios linijos telefonai yra pakuojami kartu su įkrovikliu.

Visgi, sklinda gandai, kad Pietų Korėjos milžinas eis „Apple“ pėdomis, kad sutaupytų pinigų. Įkroviklio atsisakymas būtų dar vienas žingsnis aplinkosaugos srityje. Šiaip ar taip, šį susirūpinimą ekologija puikiai mato technofilai, tad šie turėtų palaikyti panašius sprendimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(7)
(11)

Komentarai (21)