Geri laikai baigiasi: „Google“ nebeleis naudotojams įkelti begalinio kiekio nuotraukų į debesį - su viena išimtimi  ()

„Google“ sustabdys neribotą aukštos kokybės nuotraukų saugojimą. Pokyčiai prasidės kitų metų birželio 1 dieną ir tik „Google Pixel“ telefonų naudotojai naudodamiesi šia paslauga galės toliau kurti neribotas nuotraukų atsargines kopijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Google“: „Google Photos“ paslaugą pristatėme daugiau nei prieš penkerius metus, siekdami būti jūsų prisiminimų namais. Tai, kas prasidėjo kaip programėlė, skirta jūsų nuotraukoms ir vaizdo įrašams tvarkyti, tapo vieta, kuri atspindi prasmingus jūsų gyvenimo momentus. Šiandien „Google Photos“ saugoma daugiau nei 4 trilijonai nuotraukų, o kiekvieną savaitę įkeliama 28 milijardai naujų nuotraukų ir vaizdo įrašų.

Kadangi tiek daug pasikliaujate „Google Photos“, kad išsaugotumėte savo prisiminimus, svarbu, kad tai būtų ne tik puikus produktas, bet ir toliau tenkintų jūsų poreikius ilgainiui. Norėdami talpinti dar daugiau jūsų prisiminimų ir kurti „Google Photos“ ateičiai, keičiame neribotą aukštos kokybės turinio saugyklos politiką.

 

Nuo 2021 m. birželio 1 d. visos įkeliamos naujos nuotraukos ir vaizdo įrašai bus įskaityti į nemokamą 15 GB saugyklos vietą, kurią gauna kiekviena „Google“ paskyra, arba papildomą saugyklą, kurią įsigijote kaip „Google One“ narys. „Google“ paskyros saugykla bendrinama „Diske“, „Gmail“ ir „Nuotraukose“.

 

Visos nuotraukos ar vaizdo įrašai, kuriuos įkelsite iki 2021 m. birželio 1 d., nebus įskaityti į 15 GB nemokamos saugyklos vietą. Tai reiškia, kad nuotraukos ir vaizdo įrašai įkelti iki 2021 m. birželio 1 d., nebus įtraukiami į nemokamą duomenų limitą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(11)
(7)
(4)

Komentarai ()