Pirštų antspaudai ar veido atpažinimas? Pamirškite abu: „Samsung Galaxy S21“ pasiūlys naują atrakinimo būdą  (3)

Kaip žinia, šiuo metu „Samsung“ rengia „Galaxy S21“ seriją. Kaip ir tikėtasi, ją sudarys trys įrenginiai – „Galaxy S21“, „S21 Plus“ ir „S21 Ultra“. Naujovė, kurią pasiūlys naujieji „Samsung“ flagmanai, labai netikėta, bet daug žadanti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karts nuo karto pasirodo nutekinta informacija apie būsimą „Galaxy S21“ seriją. Šį kartą „SamMobile“ praneša, kad naujiena turės „Bixby Voice“. Kas tai?

„Bixby Voice“ – tai biometrinis telefono autorizavimo būdas. Paprasta komanda „Hi Bixby“ galės atrakinti „Galaxy S21“ įrenginius.

Tai nėra pirmas kartas, kai matome tokią biometrinę parinktį. „Bixby“ anksčiau turėjo galimybę atrakinti įrenginį balso komandomis, tačiau ši funkcija kažkodėl dingo.

 

Na, šį kartą „Samsung“ pridės „Bixby Voice“ kaip visavertę biometrinę parinktį, o vartotojai ją galės rasti užrakto ekrano saugos nustatymuose.

„SamMobile“ pranešime neminima nieko, kas susiję su funkcijos veikimu, todėl tai lieka paslaptis. Vis dėlto, galima drąsiai sakyti, kad tai nebus saugiausias biometrinis telefono autorizavimo būdas. Visi, turintys jūsų balso įrašą, galės atrakinti jūsų išmanųjį telefoną. Pirštų antspaudų jutiklis kartu su senu geru PIN kodu vis tiek būtų saugiausia alternatyva.

 

Šaltinių teigimu, „Bixby Voice“ veiks ne tik naujausiuose „Galaxy S21“ serijos telefonuose, bet ir senesniuose kartu su „One UI 3.1“ programinės įrangos atnaujinimu.

Kaip pasiteisins „Bixby Voice“, pamatysime netolimoje ateityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(34)
(-30)

Komentarai (3)