Būsimasis „Honor V40“ pasižymės išskirtiniu dizainu: turės unikalią „laikrodžio stiliaus“ keturių kamerų sąranką  ()

„Huawei“ neseniai atsiskyrė nuo buvusio savo prekės ženklo „Honor“. Dabar „Honor“, kaip atskiras prekės ženklas, ruošia savo pirmąją flagmanų seriją. Tai bus išskirtinio dizaino „Honor V40“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būsimo „Honor V40“ atvaizdai pasirodė internete. Jie atskleidžia priekinio ir galinio naujojo būsimo flagmano dizainą.

Priekinė dalis beveik atitinka kitus „Honor“/„Huawei“ flagmanus. Išlenktas ekranas ir kapsulės formos išpjova dvigubai asmenukių kameros sąrankai. Tačiau didžiausia naujovė yra galinės kameros dizainas.

Galinėje pusėje matome apskritą kameros salą, kurią sudaro keturi objektyvai. Na, žiedinės kameros nėra naujiena, tačiau viduje slypi tai, kas iš tikrųjų yra naujovė.

Čia turime tris didelius jutiklius ir vieną mažą. Įdomiausia tai, kad modulio dizainą, atrodo, įkvėpė klasikiniai elegantiški laikrodžiai. Kairėje kameros modulio pusėje yra tekstas, kuriame rašoma „MATRIX CAMERA ASPHLENS“. ASPH objektyvą arba „Aspheric Lens“ taip pat naudoja LEICA, kuris yra labai žinomas dėl savo partnerystės su „Huawei“ flagmanais.

 

Grįždami į priekį, matome labai minimalistinius rėmelius. Kartu su telefono iliustracijomis turime eskizinį vaizdą, kuris taip pat pasirodė socialiniame tinkle „Weibo“.

Eskizai atskleidžia, kad ekrano kraštai bus lenkti 80 laipsnių kampu. Apatinėje išmaniojo telefono dalyje yra „SIM“ lizdas, mikrofonas, garsiakalbių grotelės ir įkrovimo prievadas, be abejo, USB C tipo jungtis.

Kapsulės formos išpjovos dydis taip pat sumažėja 20 procentų, palyginti su ankstesniais „Honor“ prietaisais.

 

Remiantis gandais ir nutekėjimais, „Honor V40“ ekranas puikuosis FHD+ raiška ir 120Hz atsinaujinimo dažniu.

Dėl išlenktų kraštų darome prielaidą, kad tai AMOLED ekranas, juk LCD ekranai nėra labai lankstūs. OLED atveju ekrane galėtų būti pirštų atspaudų skaitytuvas. Po gaubtu prietaisas greičiausiai bus su „MediaTek Dimensity 1000+“ lustų rinkiniu, o telefono nugarėlėje bus 50MP kamera.

Visgi, tai tik gandai. Ar tikrai tokį telefono dizainą išvysime ateityje, parodys laikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: