Ruošiamas naujas „Redmi“ flagmanas: įspūdinga baterija, galingiausias „drakonas“, brangiausias tokio tipo ekranas ir nokautuojanti kaina  ()

„Xiaomi“ grupės viceprezidentas ir „Redmi“ generalinis direktorius Lu Weibingas prakalbo apie būsimą „Redmi K40“ seriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lu Weibingo „Weibo“ įraše skelbiama ekrano kopija, kurioje aprašytos „Redmi K40“ baterijos veikimo galimybės.

Iš paveikslėlio galime matyti, kad „Redmi K40“ vis dar turi 64 % energijos po 10,5 valandų nepertraukiamo naudojimo.

Be to, MIUI vartotojo sąsaja rodo, kad įrenginys tarnaus dar 25 valandas su likusiais 64 proc. Tai reiškia, kad pilnai įkrauto „Redmi K40“ užteks net 35,5 val.

Tačiau Lu Weibingas neatskleidė naudojimosi sąlygų, todėl neaišku, ar šie skaičiai pasiekti telefonu naudojantis įprastu režimu, budėjimo ar energijos taupymo režimu. Nepaisant to, „Redmi K40“ turės tikrai gerą bateriją.

 

Buvo pranešimų, kad „K40“ serijos flagmanai turės „MediaTek“ procesorius. Remiantis naujausiomis žiniomis, vienas iš „Redmi K40“ serijos modelių turės „Dimensity 1200“ lustą. Kiti serijos modeliai turėtų gauti galingąjį „Qualcomm Snapdragon 888“ procesorių.

Pasak Lu Weibingo, „Redmi K40“ kaina prasidės nuo 2999 juanių, tai yra maždaug 463 JAV dolerių. Anot patikimo informacijos nutekintojo @DigitalChatStation, ši nauja „Redmi“ serija pasižymės OLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Be to, ekrano kopija rodo, kad šio įrenginio skiriamoji geba yra 2400 x 1080.

Be to, Lu Weibingas ir Wangas Tengas patvirtino, kad „K40“ ekranas gali būti brangiausias plokščias ekranas rinkoje, t. y. be jokių lenktų kraštinių.

Jeigu nebus staigmenų, paleidimo metu šis įrenginys turėtų būti pigiausias „Qualcomm Snapdragon 888“ lustą turintis išmanusis telefonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(3)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: