„Xiaomi“ pristatė įspūdingiausią metų telefoną – „Mi 11 Ultra“: milžiniškas kameros modulis su papildomu ekranu nustebins net visko mačiusius (Video)  ()

Praėjusių metų pabaigoje išleidusi „Xiaomi Mi 11“, Kinijos technologijų gamintoja dabar pristatė „Mi 11 Ultra“. Tai pavyzdinis telefonas kiekviename skyriuje. Ypač išsiskiria didžiulis kameros modulis nugarėlėje, kuris yra pakankamai didelis, kad galėtų turėti savo ekraną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir standartiniame „Mi 11“, „Ultra“ leidime veikia „Qualcomm Snapdragon 888“ procesorius ir iki 12 GB RAM. Didžiausia vidinė atmintis padidėja nuo 256 GB iki 512 GB, palyginti su standartiniu leidimu, o baterijos talpa padidėja nuo 4600 mAh iki 5000 mAh.

Tiek naujajame „Mi 11 Ultra“, tiek „Mi 11“, kurį mes jau matėme, yra 6,81 colio 1440 x 3200 pikselių AMOLED ekranas, kurio maksimalus atsinaujinimo dažnis yra 120 Hz, nors „Ultra“ ekranas yra vos vos šviesesnis su įspūdingais 1700 nitų.

„Mi 11 Ultra“ siūlo 67 W įkrovimo greitį tiek laidiniu, tiek belaidžiu įkrovikliu – greičiausią, kokį iki šiol esame matę išmaniajame telefone (palyginimui, „Mi 11“ galite įkrauti laidiniu ir 50 W belaidžiu įkrovikliu). Kaip buvo galima tikėtis, telefonas palaikys 5G ryšį.

 

Didžiausias dėmesys skiriamas „Mi 11 Ultra“ kamerai. Ją sudaro trys jutikliai: 50 MP plataus kampo, 48 MP itin plataus kampo ir 48 MP jutiklis, skirtas vaizdo priartinimui. Jis vaizdą optiškai pritraukti gali 5 kartus, o kombinuotu būdu – net 120 kartų.

Tai pirmoji telefono kamera su „Samsung Isocell GN2“ jutikliu, aprėpianti daugybę mobiliųjų nuotraukų gudrybių (ir palaikančių 8K vaizdo įrašymą). Ir Dxomark jau šio telefono kameras įvertino, kaip geriausias rinkoje.

„Mi 11 Ultra“ taip pat skiriasi tuo, kad tame galinės kameros bloke yra antras nedidukas, 1,1 colio, 126 x 294 pikselių AMOLED ekranėlis. „Xiaomi“ teigia, kad jis gali būti naudojamas pranešimams rodyti ar padėti įrėminti asmenukes.

 

Tarptautinis prieinamumas ir kainos dar nėra paskelbtos, tačiau Kinijoje „Xiaomi Mi 11 Ultra“ kainuos 1 199 EUR ir bus galima rinktis iš baltos ir juodos spalvos.

„Xiaomi“ taip pat pristatė pigesnius „Mi 11 Pro“, „Mi 11i“ ir „Mi 11 Lite“ telefonus, apimančius įvairias konfigūracijas ir kainas. Kaip ir „Mi 11 Ultra“ atveju, kol kas neaišku, kurios rinkos už Kinijos ribų kokius modelius gaus.

Būtent „Xiaomi Mi 11 Ultra“ susilaukia didžiausio dėmesio tiek dėl specifikacijų, tiek dėl kameros dizaino. Šiuo metu tai neabejotinai vienas galingiausių telefonų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(41)
(5)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: