Pamatykite įspūdingą futuristinį animacinį filmą kuriuo pasidalino Elonas Muskas – vaidina garsusis „Cybertruck“: kovoja su Žemę užgrobusiais robotais stebėtinai panašiais į „Boston Dynamics“ (Video)  (1)

Animacinis filmas vaizduoja postapokaliptinį pasaulį, kuriame gatvėse klaidžioja automatais ginkluoti robotai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elono Musko „Cybertruck“ nepalieka abejingų. Nuo tada, kai buvo paviešinti niekad nematyto sunkvežimio vaizdai, vienus jis itin sužavėjo, kiti jo dizaino negali pakęsti, lygindami aštrias jo formas su grubiai skusta bulve.

Dabar Elonas Muskas „Twitter“ tinkle pasidalino įspūdingu animaciniu filmu, kuriame vaidina visame pasaulyje žinomas jo kompanijos „Tesla“ „Cybertruck“ elektrinis pikapas. Vaizdo įrašas sukurtas post-apokaliptine dvasia – pasaulyje, kuriame robotai gatvėmis laksto su kulkosvaidžiais.

Kai „Cybertruck“ važiuoja šiomis apleistomis gatvėmis, moteris per kito „Tesla“ elektromobilio langą šaudo iš automato, išguldydama robotų seriją. Tuo tarpu vairuotojas sako: „Aš jus nuvešiu tiesiai prie bombos“, o po to - „Nusiramink, tai niekų darbas“.

Pakeliui link bombos, „Cybertruck“ „ištaško“ kelyje pasitaikusius robotus ir tvoras. Pagaliau jis pasiekia bombą ir paleidžia grandinę, kuri užsikabina už bombos ir ištraukia ją iš vietos.

„Ateina tamsa. Dabar laikas. Tai dabar arba niekada. Tiesiog varyk", - vėl sako vairuotojas, kai „Cybertruck“ nuvažiuoja nuo uolos ir pakyla į orą, kur jo laukia milžiniškas apskritas sūkurys. Kai „Cybertruck“ nukrypsta tiesiai į sūkurį, bomba sprogsta, o vaizdo įrašas baigiasi tuo, kad susimąstome, kas nutiko vairuotojui ir sunkvežimiui.

 

Muskas pasidalijo šiuo vaizdo įrašu su antrašte: „Cybrrrtruck“. Tai mums nelabai ką pasako apie jo motyvaciją dalintis vaizdo įrašu, bet galime tik manyti, kad jam jis atrodė „kietas“, kaip ir mums.

Be to, atrodė, kad robotai yra panašūs į „Boston Dynamics“ robotus. Ar Elonas Muskas galėtų imtis „Boston Dynamics“? Manome, kad ne, bet įdomus klausimas, kurį reikia apmąstyti. Mėgaukitės pridėtu vaizdo įrašu!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(13)
(26)

Komentarai (1)