„Tesla“ joks potvynis nebaisus: dar kartą užfiksavo plaukiančią užtvindytomis gatvėmis – iš vandens kyšo tik stogas (Video)  (8)

Nebandykite to pakartoti patys. Bet jeigu visgi bandysite, būtinai pasidalinkite vaizdo įrašu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-08-20 „Tesla“ joks potvynis nebaisus: dar kartą užfiksavo plaukiančią užtvindytomis gatvėmis – iš vandens kyšo tik stogas (Video)  (8)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai rašėme, kaip Kinijoje „Tesla Model 3“ savininkai drąsiai „plaukia“ per užtvindytas gatves. Dabar eismo dalyviai nufilmavo dar vieną drąsuolį.

Vaizdo įraše matyti, kaip „Tesla“ elektromobilis važiuoja užtvindytoje gatvėje. Automobilis palengva „yrėsi“ į priekį, nepaisant fakto, kad iš vandens kyšojo tik jo stogas.

Tiesą sakant, kaip įrodo vienas neseniai pasirodęs vaizdo įrašas, transporto priemonės variklis gali efektyviai paversti automobilį valtimi.

„Tesla“ valtis

 

Visgi, rekomenduojame to nekartoti, turint omenyje galimai kilsiančias problemas dėl garantijos ar draudimo.

Elonas Muskas anksčiau juokavo apie tai sakydamas, kad „Cybertruck“ galėtų būti amfibija, bet idėja liko neįgyvendinta. Bent jau kol kas.

 

Kalbant apie visišką panirimą į vandenį, neaišku, ar „Tesla“ leis jums efektyviai plaukti su žuvimis. Tačiau vien tai, kad automobilis gali „braidyti“ pusės metro ar didesniame gylyje, yra nemenkas inžinerinis pasiekimas.

Galingas variklis, kurio neįmanoma nuskandinti, priešingai nei degimo variklis, skatina pasirinkti būtent „Tesla“ kito potvynio metu. Tačiau dėl šio triuko tikrai neverta prarasti automobilio, kad ir kaip smagiai toks „pasiplaukiojimas“ atrodytų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(2)
(4)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: