Tarsi iš komiksų knygos - Jungtinės Karalystės policininkai nusikaltėlius gaudys pasitelkę reaktyvinius kostiumus (Video)  ()

Iš parduotuvės išbėga vagis, nešinas pilnus grobio maišus. Jis sėda ant motociklo, tačiau jo greitį stipriai ribojo užkimštos Londono gatvės. Bet tai, kas trukdo jam, trukdo ir policijai. Nebent pareigūnai atskris iš viršaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinės Karalystės policija pradėjo reaktyvinių kostiumų bandymus. Iš esmės tai - dėvimas orlaivis su reaktyviniais varikliais. Jis leidžia pilotui kilti ir tūpti visiškai vertikaliai iš bet kokios vietos. Ir ore pasiekti 137 km/val. greitį.

Tai - „Gravity Industries“ kompanijos kūrinys. Iš tikrųjų, būtų lengva pagalvoti, kad toks kostiumas, atrodantis tarsi komiksų knygos motyvas, yra daugiau pramoga nei naudingas įrankis. Tačiau kompanijos vadovas ir pilotas-bandytojas Richardas Browningas taip nemano.

O čia tai kainos! Kinai rodo ką reiškia tikras išpardavimas: TOP 14 AliExpress bestselerių, kurie dabar dar pigiau nei kainavo šį pavasarį be PVM
2463

AliExpress kiekvieną sezoną rengia grandiozinius išpardavimus, kurių metu galima gauti tikrai gerų prekių už fantastiškai mažas kainas. Šiuo metu kaip tik prasideda paskutinė, baigiamoji vasaros išpardavimo akcija, o kai kurios kainos tokios, kad pramušė dugną.

Išsamiau

Browningas tokią idėją iliustruoja savo paties atliktu bandymu. Jame „Gravity Industries“ vadovas trumpam apsivelka uniformą ir imasi vytis bėglį. Jį aplenkęs Browningas nutupia ir nutaiko į jį ginklą.

 

Tiesa, verta pastebėti, kad ta demonstracija atlikta visiškai tuščiame lauke. Ar viskas vyktų taip sklandžiai miesto gatvėje? O jei reikėtų vytis automobilį? Dabar tai neatrodo kaip labai grakštus ar užtikrintas nusikaltėlių gaudymo būdas, bet tokie orlaiviai su laiku bus vis geresni.

Bet ar bus tylesni? „Gravity Industries“ kostiumas turi tūkstantį arklio galių, bet jas galima girdėti iš labai toli.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()