Kalėdos su Hariu Poteriu per „Netflix“? Paprasta gudrybė kaip tai padaryti Lietuvoje: ar žinojote, kad standartiškai Lietuvoje matote mažiau „Netflix“ turinio, nei Antarktidoje, ir net 7 kartus mažiau, nei JAV?  (19)

Ką daryti, jei Kalėdoms su šeima norėsite pasižiūrėti legendinę Hario Poterio filmų seriją? Įprastai Lietuvoje per „Netflix“ to padaryti negalėsite - „Netflix“ daugelyje šalių apriboja prieigą prie savo filmų ir serialų.

Sprendimas yra, tik šiai gudrybei reikės VPN.

Galima rinktis bet kokį, bet rekomenduojame „NordVPN“ - šiuo metu tai vienas geriausių VPN pasaulyje, o atsižvelgiant į kainas ir taikomas akcijas, tai ko gero geriausia, ką galima gauti rinkoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-12-24 Kalėdos su Hariu Poteriu per „Netflix“? Paprasta gudrybė kaip tai padaryti Lietuvoje: ar žinojote, kad standartiškai Lietuvoje matote mažiau „Netflix“ turinio, nei Antarktidoje, ir net 7 kartus mažiau, nei JAV?  (19)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Unofficial Netflix Online Global Search“ (arba „uNoGS“) yra internetinė duomenų bazė, kurioje galima rasti vaizdo įrašų, pasiekiamų 244 regionuose, kuriuose šiuo metu galima įsigyti „Netflix“ paslaugas.

Kasdien atnaujinami duomenys ir vartotojai gali ieškoti norimo turinio pateikiamuose kataloge, remdamiesi viskuo, pradedant „Netflix“ ir IMDb reitingais, baigiant žanru ir subtitrų prieinamumu.

Visgi, „Netflix“ neduoda prieigos prie visų savo filmų ir serialų katalogų pasiūlymų. Štai ir Europos Sąjungos šalims, tame tarpe ir Lietuvai, dėl taikomų duomenų apsauga reikalavimų (BDAR) prieinama tik dalis „Netflix“ turinio.

Įdomioji dalis yra peržvelgus „uNoGS“ pateikiamą duomenų bazę bei šalis, kurios turi didžiausią prieigą prie „Netflix“ turinio.

Po JAV eina Karibų jūros Martinikos sala, kuri turi prieigą prie daugumos vaizdo įrašų, po to - Prancūzijos Gvadelupos, Prancūzijos Gvianos, Arubos ir Karibų jūros regiono Nyderlandų teritorija.

Stebėtina, bet Antarktidoje turėsite prieigą prie 816 „Netflix“ filmų ir serialų, o štai Lietuvoje - 800. Tiesą sakant Antarktidoje turėsite prieigą prie keliais šimtais daugiau filmų ir serialų, nei būdami Pietų Korėjoje ar Izraelyje.

Tai norint žiūrėti „Netflix“ reikės keliauti į Antarktidą ar kurią nors egzotišką salą? Tikrai ne. Prieigos prie viso „Netflix“ turinio klausimą puikiai išsprendžia ir lietuviškas VPN sprendimas - „NordVPN“.

Lietuviai „NordVPN“ 14-ai milijonų pasaulio vartotojų teikia virtualaus privataus tinklo (angl. Virtual Private network – VPN) paslaugas.

Šis lietuvių sprendimas leidžia paslėpti tikrąjį jūsų įrenginio IP adresą ir tokiu būdu apsaugoti savo duomenis internete bei gauti pilną prieigą prie viso „Netflix“, „Hulu“, „HBO“, „Disney“ ir kitų platformų turinio.

Tad jei Kalėdoms su šeima norėsite pasižiūrėti legendinę Hario Poterio filmų seriją, imkite „NordVPN“ abonimentą ir pirmyn! 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai (19)