Bitkoinas ką tik pasiekė naują visų laikų vertės rekordą – ekspertai prognozuoja, kad tai toli gražu dar ne riba (Video)  (6)

2021 m. spalio 20 d., trečiadienį, populiariausia pasaulio kriptovaliuta pramušė visus ankstesnius vertės rekordus. Ekspertai teigia, kad tai ne riba – augimas gali būti 5x didesnis ir pasiekti stulbinamas sumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis „coindesk.com“ duomenimis, bitkoinas peržengė savo 64 900 USD balandžio mėnesio vertės lubas ir spalio 20 d., trečiadienį, viršijo 65 000 USD.

Didžiausia pasaulyje skaitmeninė valiuta šoktelėjo ir pasiekė pradinį aukščiausią tašką – 66 600 USD (57 000 eurų) 22 val. Lietuvos laiku.

Naujas kainos šuolis sutampa su naujiena, kai antradienį pirmą kartą bitkoinas pateko į Niujorko vertybinių popierių biržą.

 

Ir tai gali būti naujo pasaulio pradžia.

Bitkoinas gali tapti geresne apsauga nuo infliacijos nei auksas

Milijardierius investuotojas Paulas Tudoras teigė, kad ne auksas, o būtent kriptovaliuta tapo jo pageidaujama apsauga nuo infliacijos, teigiama CNBC pranešime. „Bitkoinas būtų puiki apsidraudimo priemonė. Kriptovaliutos šiuo metu laimi lenktynes prieš auksą", - pranešime teigė Jonesas.

Kai kurie tikisi, kad Bitcoin kaina padidės iki 300 000 USD

 

Kaip rašoma „Cointelegraph“ ataskaitoje, tikimasi, kad kriptovaliuta per ateinančias savaites ir mėnesius pakils iki dar didesnių aukštumų. Kai kurie skaičiavimai numato trumpalaikį pelną iki 300 000 USD už bitkoiną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(9)
(12)

Komentarai (6)