Pamenate „Titaniką 2“? Pagaliau po eilės vėlavimų jis planuoja užbaigti tragišką pirmtako kelionę jau šiais metais (Foto, Video)  ()

„Milijonai svajojo plaukti originaliu „Titaniku“, pamatyti jį uoste ir patirti jo nepakartojamą didingumą. „Titanikas 2“ bus tas laivas, kuriame šios svajonės išsipildys.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-01-04 Pamenate „Titaniką 2“? Pagaliau po eilės vėlavimų jis planuoja užbaigti tragišką pirmtako kelionę jau šiais metais (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2012 m. milijardierius Australijos kalnakasybos magnatas ir politikas Clive'as Palmeris paskelbė apie savo planus pastatyti ir paleisti „Titaniką 2“.

 

Jo tikslas buvo visiškai atkurti originalųjį „Titaniką“, o paskui savo naujuoju laivu leistis į tą pačią kelionę, per kurią žuvo 1500 gyvybių, kai originalus laivas 1912 m. balandžio 15 d. atsitrenkė į ledkalnį Šiaurės Atlante.

Ir dabar Palmerio planai gali pagaliau išsipildyti.

Numatyta paleidimo data iš pradžių buvo nustatyta 2016 m. Vėliau atidėta iki 2018 m., o galiausiai iki 2022 m. Projekto plėtra buvo atnaujinta 2018 m. lapkritį po 2015 m. prasidėjusios pertraukos, kurią sukėlė finansinis ginčas.

Tačiau dabar Palmeris vėl paskelbė, kad 500 mln. USD vertės projektas grįžta ir į pirmąją kelionę laivas leisis 2022 metais.

Anot „USA Today“, „Titanikas 2“ kelionė prasidės Dubajuje (JAE), iš kur jis išplauks į Sautamptoną, Anglijoje, prieš pradėdamas savo pirmtako kelionę į Niujorką.

 

„Autentiška Titaniko patirtis“

Palmeris sako, kad „Blue Star Line“, kompanija, organizuojanti „Titanikas 2“ patirtį, iš naujo sukurs viską, kas buvo susiję su originalia „Titaniko“ kelione, kad keleiviai patirtų autentišką patirtį, žinoma, išskyrus laivo katastrofą.

„Blue Star Line“ sukurs autentišką „Titaniko“ patirtį, suteikdama keleiviams laivą, kurio interjeras ir kajučių išdėstymas toks pat kaip ir originaliame laive, kartu integruodamos modernias saugos procedūras, navigacijos metodus ir XXI amžiaus technologijas, kad būtų sukurtas aukščiausio lygio prabangus komfortas“, – savo pareiškime sakė Palmeris.

 

„Autentiška Titaniko patirtis“ apima galimybę nusipirkti pirmos, antros ir trečios klasės bilietus ir turėti tikslų keleivių ir įgulos skaičių, kaip ir originaliame laive.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(4)
(31)

Komentarai ()