Jau netrukus „Samsung“ pristatys naujausią savo flagmaną „Galaxy S22 Ultra“: štai, ką apie jį žinome (Video)  (1)

Panašu, kad „Samsung“ jau vasario mėnesį pristatys „Galaxy S22“ seriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Galaxy S22“ serijoje be abejonės rasime ir aukščiausios klasės „Galaxy S22 Ultra“ modelį. Remiantis „SamMobile“, telefonas turės įspūdingą 1TB vidinės atminties saugyklą,  integruotą „S“ rašiklio laikiklį, bet neturės „microSD“ kortelės lizdo.

Tai bus pirmasis „Samsung“ flagmanas, siūlantis tokią milžinišką talpą. Neabejojame, kad „Samsung“ gerbėjai džiaugsis tokia didele telefono talpa, bet „microSD“ lizdo nebuvimas yra kiek nuvilianti žinia.

1 TB yra daug, tačiau 8K raiškos vaizdo įrašai, kuriuos tikriausiai gebės filmuoti „Galaxy S22 Ultra“, užims daug vietos.

 

Išmaniojo savybė, kurią vartotojai turėtų teigiamai įvertinti, tai integruotas „S“ rašiklio laikiklis. Kai nebeliko „Galaxy Note“ serijos, rašiklio funkciją palaiko „Galaxy S21 Ultra“ ir „Galaxy Z Fold 3“, tačiau abiem atvejais „S Pen Pro“ rašiklį reikia įsigyti kaip atskirą priedą.

 

Kalbant apie kainą, manoma, kad bazinis modelis su 256 GB kainuos tiek pat kaip „Galaxy Note 20 Ultra“, t. y. 1 299 JAV dolerius, taigi 1 TB variantas gali konkuruoti su „Z Fold 3“ ir siekti 1 799 JAV dolerių kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(16)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: