[Žinios trumpai] Pasirodė pirmieji Pietų Kinijos jūroje sudužusio JAV naikintuvo „F-35“ vaizdai – autentiškumą patvirtino JAV laivynas (Foto, Video)  ()

Anksčiau šią savaitę socialinėje erdvėje pasirodė vaizdai, kaip JAV karinio jūrų laivyno slaptas naikintuvas „F-35C“ nukrito į Pietų Kinijos jūrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„F-35C“, naujausias JAV karinio jūrų laivyno reaktyvinis lėktuvas, pirmadienį per įprastines operacijas Pietų Kinijos jūroje tūpė ant lėktuvnešio „USS Carl Vinson“, pranešė karinis jūrų laivynas.

100 milijonų dolerių vertės karo lėktuvas atsitrenkė į 100 000 tonų sveriančio lėktuvnešio kabiną ir nukrito į vandenį. Pilotas ganėtinai sėkmingai katapultavosi, tačiau jis pats ir dar šeši „Vinson“ jūreiviai buvo sužeisti.

 

Karinis jūrų laivynas penktadienį patvirtino, kad socialiniuose tinkluose pasidalytose nuotraukose ir vaizdo įraše matomas nukritęs naikintuvas „F- 35“. Vaizdai yra autentiški.

Vaizdus padarė kažkas iš „USS Carl Vinson“, pranešė karinis jūrų laivynas. Karinis jūrų laivynas ne tik tiria katastrofos priežastis, bet ir dabar tiria nuotraukos ir vaizdo įrašo nutekėjimą.

JAV laivynas taip pat pradėjo lėktuvo atgavimo operaciją.

 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(2)
(39)

Komentarai ()