„MSI“ naujienos drebina žaidimų rinką! Štai kokios turi būti aukščiausios klasės žaidimų klaviatūros ir PC pelė, apžvalgininkų įvardijama NR.1 pasaulyje (Video)  ()

Įdomiausios „MSI“ naujienos žaidimų mėgėjams:

1) „Vigor GK50 Low Profile TKL“ - žemesnio profilio žaidimų klaviatūra su RGB pašvietimu;

2) „Vigor GK71 Sonic“ - klasikinė aukščiausios klasės žaidimų klaviatūra su l. patogiu garso lygio ir muzikos takelių valdymu;

3) „CLUTCH GM41“ - CES22 apdovanojimą pelniusi ir apžvalgininkų NR.1 įvardijama belaidė PRGB PC pelė su įkrovimo stotele.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-02-10 „MSI“ naujienos drebina žaidimų rinką! Štai kokios turi būti aukščiausios klasės žaidimų klaviatūros ir PC pelė, apžvalgininkų įvardijama NR.1 pasaulyje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei planuojate atsinaujinti žaidimų įrangą 2022 metais, rekomenduojame pirmiausia atkreipti dėmesį į karščiausias MSI naujienas, skirtas visiems žaidimų mėgėjams.  

„Vigor GK50 Low Profile TKL“ - maksimalios kokybės, žemesnio profilio žaidimų klaviatūra su RGB pašvietimu

Iškart galite atkreipti dėmesį, kad „Vigor GK50 Low Profile TKL“ klaviatūros pavadinime yra raktiniai žodžiai „Low Profile TKL“

Tai reiškia, kad čia turime žemesnio profilio, nei įprastos žaidimų klaviatūros, modelį.

Taip pat TKL iššifruojame, kaip „tenkeyless“ - tai reiškia, kad ši klaviatūra neturi dešinėje pusėje įprastų klaviatūrų turimų 10 skaičių mygtukų.

Iš išvaizdos - tai įspūdingai atrodanti, labai lengva ir plona RGB žaidimų klaviatūra. Jei norite kažko išskirtinio 2022 metais prie savo žaidimų stalo, „Vigor GK50 Low Profile TKL“ turėtų būti pirmas pasirinkimas. 

Tuo labiau, kad ši klaviatūra pažeminto profilio, labai lengva, plona ir ergonomiško dizaino. Visa koncepcija primena Apple stilių - modernu ir labai patogu naudojimui. 

RGB apšvietimas irgi aukštumoje - yra ne tik foninis apšvietimas, bet ir įvairūs vaizdo efektai, tad galutinis rezultatas tiesiog stulbinantis, ypač kai žaisite tamsoje. 

Apie šią klaivatūrą turi pagalvoti ir tie, kas prie žaidimų praleidžia labai daug laiko - ergonomiškas, asimetriškas klaviatūros mygtukų paviršių dizainas mažina įtampą ir skausmą rankų ir riešų srityse.

Ir žinoma, tai pilnai programuojama žaidimų klaivatūra - su „MSI Center“ programa galite nustatyti labai daug skirtingų režimų, kurie būtų geriausi žaidžiant skirtingus žaidimus. 

Trumpai tariant - aukščiausio lygio itin moderni ir ergonomiška žaidimų klaviatūra. 

„Vigor GK50 Low Profile TKL“ specifikacijos trumpai:

  • Tipas: TKL;
  • Profilis: žemas profilis, mechaniniai klaviatūros jungikliai (angl. switches) užtikrina greitą, tikslų ir patvarų veikimą;
  • Dizainas: plonas ir lengvas dizaino;
  • Jokio skausmo ir nuovargio: ergonomiškas, asimetriškas klaviatūros mygtukų paviršių dizainas, mažinantis įtampą ir skausmą rankų ir riešų srityse;
  • Mygtukai: šlifuoto metalo korpusas ir aštuonkampių formos mygtukų paviršiai;
  • RGB apšvietimas: stulbinantis individualus kiekvieno mygtuko RGB foninis apšvietimas ir įvairūs vaizdo efektai;
  • Pagrindas: tvirtas žaidimų klaviatūros pagrindas suteikia neįtikėtinai gerą naudojimosi potyrį ir pasižymi išskirtinėmis neslystančiomis savybėmis;
  • Nustatymai: sureguliuoti norimus nustatymus galite pasinaudodami „MSI Center“ programą.

Žemiau pateiktose nuotraukose galite įdėmiau apžiūrėti „Vigor GK50 Low Profile TKL“ klaviatūrą, o dar daugiau informacijos rasite oficialioje gamintojo svetainėje čia.

„Vigor GK71 Sonic“ - klasikinė aukščiausios klasės žaidimų klaviatūra su l. patogiu garso lygio ir muzikos takelių valdymu

„Vigor GK71 Sonic“ iš konkurentų išsiskiria savo nuostabiu dizainu, Sonic Red mechaniniais jungikliais, super trumpu atsako laiku ir įdomiu techniniu sprendimu.

Dešinėje klaviatūros pusėje yra pilnas garso lygio ir muzikos takelių valdymas.

Garsui reguliuoti naudojamas specialus ratukas, super patogus sprendimas žaidimo eigoje - galite žaibiškai ir intuityviai reguliuoti garsą neatitraukdami akių nuo veiksmo ekrane. 

Taip pat yra specialūs mygtukai garso takelio perjungimui: į priekį/atgal, sustabdymui ir paleidimui. Viskas labai intuityviai ir kokybiškai. 

Dar viena išskirtinė šios klaviatūros savybė - MSI Sonic Red klaviatūros mygtukai (angl. switches) su ypatingai mažu 35gf rodikliu, kas reiškia, jog tereikia vos švelnaus prisilietimo ir reakcija žaibiška bei užtikrinta. Ilgesnį laiką pažaidę prie tokios klaviatūros, jos nemainysite į jokią kitą - tai visai kitas komforto lygis. 

Ir tuo pačiu šie mygtukai yra neįtikėtinai tvirti ir atsparūs - MSI teigia, kad jie garantuotai atlaikys bent 50 mln. paspaudimų, o ko gero ir dar daugiau. Net ir didžiausiems žaidimų fanatams to bus per akis. 

Taip pat šioje klaiviatūroje yra įspūdingas RGB apšvietimas, kuris matosi super gerai ir yra tiesiog užburiantis - tai pasiekti leidžia skaidrios klaviatūros MSI ClearCaps mygtukų apačios.

Dar vienas super patogus sprendimas - prie jūsų rankų formos prisitaikanti delnų atrama. Kaip tai gali būti? Labai paprastai - atramai gamintojas panaudojo putplastį, kuris lengvai keičia forma nuo spaudimo ir tuo pačiu švelniai apgaubia jūsų ranką. 

„Vigor GK71 Sonic“ specifikacijos trumpai:

  • išskirtinai jautrūs ir švelnūs jungikliai: MSI Sonic Red klaviatūros jungikliai (angl. switches) su ypatingai mažu 35gf rodikliu, kas reiškia, jog tereikia vos švelnaus prisilietimo ir reakcija žaibiška bei užtikrinta;
  • mygtukai: skaidrios klaviatūros MSI ClearCaps mygtukų apačios, kas leidžia mėgautis ryškiu RGB apšvietimu;
  • automatiškai prisitaikanti delnų atrama: aukščiausios kokybės delnų atrama, pagaminta iš formą įsimenančio putplasčio, kuris prisitaiko prie jūsų rankų;
  • Specialus ratukas garso reguliavimui: labai patogu žaidimo eigoje;
  • specialūs mygtukai garso takelio perjungimui: į priekį/atgal, sustabdymui ir paleidimui;
  • Maksimalus tvirtumas: mygtukai atlaikys 50 mln. paspaudimų;
  • Nustatymai: sureguliuoti norimus nustatymus galite pasinaudodami „MSI Center“ programą.

Žemiau pateiktose nuotraukose galite įdėmiau apžiūrėti „Vigor GK71 Sonic“ klaviatūrą, o dar daugiau informacijos rasite oficialioje gamintojo svetainėje čia.

„CLUTCH GM41“ - NR1 žaidimų pelė, CES22 apdovanojimą pelniusi belaidė RGB PC pelė su įkrovimo stotele

„CLUTCH GM41“ galima drąsiai vadinti NR.1 pasirinkimu visiems, kurie ieško geriausios belaidės žaidimų pelės pasaulyje.

CES22 apdovanojimas, garsiausių pasaulio apžvalgininkų NR.1 pasirinkimas ir galybė pozityvių atsiliepimų, kuriuose išskiriamos šios esminės savybės: puikus belaidis veikimas, ultra lengvumas, super greitas įkrovimas ir ilgas baterijos tarnavimas.

Kol jos nepaimsite į rankas, tol nesuprasite, kokia iš tikro fantastiška ši pelė, bet kai ką galima pasakyti ir žodžiais. 

Pirmiausia, tai išskirtinai lengva pelė, sveria tik 74 gr., tad su ja dirbti labai malonu. Tuo pačiu ji yra ypatingai tvirta - panaudoti OMRON jungikliai atlaikys daugiau nei 60 milijonų paspaudimų.

Toliau, ji pasižymi puikiomis charakteristikomis - iki 20000 DPI jautrumas, 50G pagreitis ir 400 IPS sekimas.

Pelė yra belaidė su integruota baterija - gamintojas skelbia, kad pilnai įkrautos baterijos užtenka net 80 val., o vos 10 min. baterijos įkrovos užtenka dirbti net 9 val..

Pelės dizainas simetriškas, pritaikytas dešiniarankiams.

Ir žinoma, pelė yra pilnai programuojama. Tam naudojama Dragon Center programinė įranga - ji leidžia keisti ne tik pelės nustatymus, bet ir RGB šviesos efektus. 

„CLUTCH GM41“ specifikacijos trumpai:

  • super lengva: PC pelė sveria tik 74gr.;
  • jutiklis: PixArt PAW3370;
  • parametrai: iki 20000 DPI jautrumas / 50G pagreitis / 400 IPS sekimas;
  • išskirtinai tvirti mygtukai: OMRON mygtukai, atlaikysiantys daugiau nei 60 milijonų paspaudimų;
  • puiki baterija: vos 10 min. baterijos įkrovos užtenka dirbti 9 val.; pilnai įkrautos baterijos užtenka net 80 val.;
  • ergonomiškas dizainas: simetriškas, dešiniarankiams pritaikytas dizainas;
  • komplektacija: įkrovimo stotelė, belaidis USB 2.4G siųstuvo raktas ir FRIXION FREE kabelis;
  • nustatymai: Dragon Center programinės įrangos palaikymas leidžia keisti pelės nustatymus, įskaitant RGB šviesą.

Žemiau pateiktose nuotraukose galite įdėmiau apžiūrėti „CLUTCH GM41“ belaidę PC pelę su įkrovimo stotele, o dar daugiau informacijos rasite oficialioje gamintojo svetainėje čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()