[Žinios trumpai] „Rockstar Games“ patvirtino, kad darbai prie kito „Grand Theft Auto“ žaidimo jau vyksta  ()

„Rockstar Games“ patvirtino, kad darbai prie kito „Grand Theft Auto“ žaidimo jau vyksta. Bet to, „GTA V“ ir „GTA Online“ pasirodys „PlayStation 5“ ir „Xbox“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-02-05 [Žinios trumpai] „Rockstar Games“ patvirtino, kad darbai prie kito „Grand Theft Auto“ žaidimo jau vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„GTA V“ ir „GTA Online“ kovo 15 d. pasirodys „PlayStation 5“ ir „Xbox“, palaikydami 4K raišką, iki 60 kadrų per sekundę vaizdą, grafikos atnaujinimus, HDR parinktis ir dar daugiau.

Niekas su vienu žaidimu nepadarė daugiau nei „Rockstar Games“ su „Grand Theft Auto V“. Veiksmo nuotykių žaidimas debiutavo 2013 m. pabaigoje „PlayStation 3“ ir „Xbox 360“ platformose, o į „PlayStation 4“ ir „Xbox One“ pateko daugiau nei po metų. Versija asmeniniam kompiuteriui buvo išleista 2015 m.

„Rockstar“ savo sėkmę su „GTA V“ perkėlė į „GTA Online“ – kelių žaidėjų režimą. Internetinė versija itin pasiteisino, suteikdama „Rockstar Games“ dar vieną pelningą pajamų šaltinį, nekuriant visiškai naujo žaidimo.

 

Visgi, „GTA V“ laikas dėmesio centre išnyks ir „Rockstar Games“ tai puikiai žino. Bendrovė jau pradėjo dirbti su savo įpėdiniu, tikriausiai pavadintu „Grand Theft Auto VI“, tačiau šiuo metu žaidimų kūrėjas dalinasi minimalia informacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()