„Samsung“ pristatė „Galaxy S22“, „S22+“ ir „S22 Ultra“: jau galima užsisakyti Lietuvoje (Video)  ()

„Samsung“ trečiadienį pristačius savo naujausią išmaniųjų flagmanų seriją – „Galaxy S22“, „Galaxy S22+“ bei „Galaxy S22 Ultra“, – Lietuvos gyventojai visus juos jau gali užsisakyti „Telia“ internetinėje svetainėje. Telefonų kainos prasideda nuo 859 Eur, o pirmuosius pirkėjus Lietuvoje jie pasieks nuo vasario 25 dienos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Įspūdinga galia su „Exynos 2200“ procesoriumi, patvarumas, patikimumas, 5G ir „Wi-Fi 6E“ ryšys, atsparumas vandeniui bei stebinančios naktinės fotografijos galimybės – tai būdinga visiems „Galaxy S22“ serijos išmaniesiems. Tačiau bene didžiausia šių metų staigmena ir intriga yra „Samsung Galaxy S22 Ultra“, kuris ne tik pasižymi geriausiomis technologijomis, kurias šiandien gali pasiūlyti „Samsung“, bet ir turi integruotą „S Pen“ rašiklį, taigi jis turėtų išties nudžiuginti „Galaxy Note“ serijos gerbėjus“, – sako „Telia“ telefonų kategorijos vadovė Rimantė Marcišauskienė.

Pasiūla – ribota

Išankstinė prekyba visais „Galaxy S22“ serijos išmaniaisiais nuo šiandien vyksta tik internetu ir tęsis iki vasario 24 dienos, oficiali prekyba jais prasidės vasario 25 dieną – nuo šios dienos įrenginius gaus ir tie, kas juos užsisakė iš anksto. Kaip pastebi R. Marcišauskienė, įrenginių tiekimas šįmet itin ribotas: „Taigi jei norite būti tikri, kad prasidėjus prekybai telefoną gausite, vertėtų norimą modelį užsisakyti iš anksto. Be to, nereiks stumdytis eilėje ir ieškoti norimo modelio prekybos vietose.“

„Galaxy S22“ išmanųjį su 6,1 colio įstrižainės ekranu galima rinktis juodos spalvos su 128 arba 256 GB vidine atmintimi, jie atitinkamai kainuoja 859 ir 909 eurus.

Didesnį, 6,6 colio įstrižainės ekraną, greičiau įsikraunančią ir talpesnę (4500 mAh) bateriją turintys „Galaxy S22+“ išankstinės prekybos metu taip pat siūlomi juodos spalvos su 128 arba 256 GB vidine atmintimi, jų kainos atitinkamai siekia 1059 ir 1109 eurus.

 

Tuo tarpu pažangiausią iš trijulės „Galaxy S22 Ultra“ su 6,8 colio įstrižainės QHD raiškos ekranu, itin greit įkraunama 5000 mAh baterija ir keturių objektyvų galine kamera, kuri vaizdą optiniu būdu artina 10 kartų, o skaitmeniniu – net iki 100 kartų, Lietuvoje galima užsisakyti su 128 GB, 256 GB arba net 512 GB vidine atmintimi. Pirmieji du modeliai siūlomi juodos arba burgundiškos spalvos ir atitinkamai kainuoja 1259 bei 1359 eurus, o juodos spalvos išmanusis su 512 GB vidine atmintimi kainuoja 1459 eurus.

Papildomos naudos ir nuolaidos

Į visų telefonų komplektaciją įeina tik pats įrenginys ir įkrovimui skirtas USB-C laidas, tačiau kroviklis ar ausinės nepridedami. Užtat iš anksto užsisakę bet kurį „Galaxy S22“ serijos išmanųjį pas „Telia“ žmonės papildomai gaus belaides ausines „Samsung Galaxy Buds Pro“, kurių vertė siekia 149 eurus.

 

Taip pat „Samsung“ kviečia pasinaudoti specialiu pasiūlymu ir gauti padidintą seno įrenginio vertės nuolaidą jį grąžinant: už seną „Galaxy A“ serijos išmanųjį galite gauti iki 250 Eur, o už „Galaxy S“ serijos išmanųjį telefoną – iki 750 Eur nuolaidą perkant naują „Galaxy S22“ serijos telefoną. Daugiau informacijos – www.senainauja.lt.

Įsigijus bet kurį „Galaxy S22“ serijos išmanųjį iki birželio 30 d. žmonės taip pat gali gauti 30 Eur vertės „Citybee“ kuponą, 30 Eur savo „Wolt“ užsakymams, nemokamas 4 mėn. „YouTube Premium“ ir 3 mėn. „Spotify Premium“ prenumeratas. Daugiau apie tai sužinosite www.samsung.com/lt/.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: