[Karšta tema] Rusija apsimelavo? JAV teigia, kad nepaisant Rusijos tvirtinimų, kad ji išveda kai kurias pajėgas, prie Ukrainos sutraukė 7000 naujų karių (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-02-17 14:05
Garbingo Putino veiksmai. Tokia jų visa politika.
AAA000 2022-02-17 16:56
taigi puls vasario 29 berods rase, ar kada ten
donatasv 2022-02-17 22:13
Jei tiksliau sakė puls po šalnų, kada tankai neklimps
kestutisz 2022-02-17 22:37
O čia kažkaip buvo tikimasi, kad puls per siaurą vietą būtent iš Krymo pusės? :) Sakyčiau tiesiog perveža ten kur būtų patogiau.
AAA000 2022-02-17 22:47
puls ir ten - gali nebijot. tik slaptai - kad niekas nematytu - putino narai kokie nors islis ta juodaja bala rusai pilnai kontroliuoja.
Myslius 2022-02-18 21:55
Del to puolimo tai cia panasu i NATO isterija. Ukrainieciai sako nepuls musu, is musu intelligence kitokia informacija pareina. Rusai kartoja kad nepuls, pati rusu liaudis nepalaikytu tokio sprendimo, rusai ir ukrainieciai tai kaip broliai galima sakyt, labiau nei kad latviai su lietuviais butu. Kazkas cia nesirisa. Kas del kariu tu 150k, na tai rusai isvis turi virs milijono kariu, kokia 150k prie ukrainos, kokia 150k prie pabaltijo ir suomiu, kokia 150k prie kinu, dar ten kur pamete, dar sako tilta baltarusiai pastate, nu tai stato, sako kariai juda na tai aisku kad juda. Bet visiskai neina patikrint kokia jie ten "intel" surinke kad puolima mato. Puolima orakulauja, datas orakulauja (isvis wth), visiskai ne scientific kazkokie sprendimai ir isvados. Biski sus. Dazniausiai atvirksciai buna jei puses konfliktuoja tai grasina viena kitai kad uzpuls, o cia priesingai, abi sako kad nebus jokio puolimo. Gal jie ir turi papildomos informacijos, kokios snipu surinktos, bet esme kad visuomenei nesako ka jie tiksliai zino, tiesiog sako puls ir datas traukia, panasu i snipu surinkta informacija.
Benediktas 2022-02-18 22:01
Jo kaip broliai, tik po 15K jau zuvo is abeju busiu. Ir Krymas su Dombasu bei Lugansku perejo iš vieno brolio pas kitą per prievartą.
Myslius 2022-02-18 22:02
Na tai pasirinko puses tiesiog ir tiek. Rusai su rusais nori but, o ukrainieciai i vakarus. Ka reiskia per prievarta?
Benediktas 2022-02-18 22:29
Jei tau čia yra gražiuoju, tai koks tada variantas būtų negražiuojų?
Myslius 2022-02-18 22:34
Karstasis karas gal? Kryma paeme be kovos, valdzia dombase irgi be kovos, kova prasidejo kai ukrainieciai atsiimt teritorija is dombaso bande. Pasikartosiu pasakydamas, kad kryme gyvena didzioji dalis rusu, dombase irgi dafiga rusu. Ukrainieciai pradejo anti-rusu judejima uzdrausdami rusu kalbas, sveentes ir kitus dalykus kas sukele ju nepasitenkinima, pagalvok kaip reguotai jei gyventai kryme ar dombase. Is dombaso puses atrodo kad kraujo praliejimas vyksta delto kad ukrainieciai puola ir saudo savus, mirsta tavo draugai ir pazystami kovoje. Pasidomek ka mano ten gyvenantys zmones is nepriklausomu zurnalistu puses, bei ar jie praso but isvaduojami ukrainieciu
Benediktas 2022-02-18 22:39
Gradai, tankai, minosvaidziu saudymas, 15K mirusiu ukrainieciu - tau ne karstas karas. Kas tada tau karstas karas? Neuzdraude jokios rusu kalbos. Čia kažokia nauja strategija? Tipo jei dauguma kažkokios tautos zmoniu yra kitos valstybes teritorijoje, tai ta zeme galima prijungti prie kitos valstybes tuo prisidengiant? Tipo kinai apgyvendina Rusijos sibiro miesta kazkoki su 51% kinų per 20 metų ir jau gali prisijungt ta miestą prie Kinijos? Taip iseina?
Myslius 2022-02-18 22:44
Lawmakers in 2019 passed legislation to cement Ukrainian as the country's primary language, ordering middle schools that taught in Russian and other minority languages to make the switch and mandating Ukrainian versions of online stores. An article of the laws that entered into force in January goes further, obliging shops, restaurants and the service industry to engage customers in Ukrainian unless clients specifically ask to switch. Since then various cities and regions of Ukraine declared Russian a regional language in their jurisdictions. Other cities and regions declared their opposition to this law. Immediately after the 2014 Ukrainian revolution, on 23 February 2014, the Ukrainian Parliament voted to repeal the law. Pasiskaityk kiek jie ten nesamoniu del to daro Pyksta Ukrainos rusai, Benediktas matai demokratija, musulmonai paimtu valdzia kur tai gerai pasikeistu istatymai, nemanai? Tas pats velnias. Iteisintu legaliai kad burkas nesiot privalo visiem, ir nesiosi, neturesi teises pykt. Etnografiniai miksai turi minusu. Kaip manai ar 62% rusu gyvenanciu kryme pyksta kad pas juos atvaziavo rusai? Tu tai prievarta vadini. As nesutikciau. Kas del teritorijos tai tos teritorijos skirtomos ir dalinamos pagal etnografine puse dazniausiai vien delto kad ateityje isvengti konfliktu. Labai geras pavyzdys butu Yugoslavija, jei suprasi sita video tai tavo IQ didesnis nei mano: https://www.youtube.com/watch?v=oiSgAiM0d8A
Benediktas 2022-02-18 22:55
Visagine valstybinė kalba yra lietuvių ir kuo pukiausiai žmonės gali kalbėti rusiškai visoje Lietuvoje, tame tarpe Visagine, nors ten gal 70% rusų Visagine. O, kad dokumentai ir užrašai ant parduotuvių lietuviški - yra normalu. Janukovicius vede surusinimo politika. Ten buvo istatymas prie Janukoviciausn primtas, kad regionai, kuriuose rusu yra daugiau, kaip kazkoks %, rusu kalba igyja aukstesni statusa. Iš Vikipedios rusu kalba: „2014 m. vasario 23 d., iškart po valdžios pasikeitimo Ukrainoje, Aukščiausioji Rada balsavo už įstatymo panaikinimą[72]. Tačiau Ukrainos prezidento pareigas einantis Oleksandras Turčynovas pareiškė, kad nepasirašys parlamento sprendimo panaikinti kalbos politikos įstatymą, kol Aukščiausioji Rada nepriims naujo įstatymo[73]. Bandymas panaikinti įstatymą sukėlė protestus keliuose pietryčių Ukrainos miestuose, taip pat prisidėjo prie to, kad nemažai Rusijos gyventojų Kryme mobilizavosi prieš naująją Ukrainos valdžią[74]. Pastaroji suveikė Rusijos naudai ir labai prisidėjo prie Krymo prijungimo prie Rusijos Federacijos[75].“ Net nepanaikino to istatymo. Nemanau, kad sveiko proto žmonės dėl to ėjo kariaut. Tiesiog rusai tuo prisidengė invazijai. Hitleris irgi manė - tai prevenciškai išžudė žydus Europoje.
AAA000 2022-02-19 04:25
kodel naujas. labai senas. jei tie zmones ten gime, cia ju pasirinkimas. vadinas demokratija lanzberginiams sovietikams nepatinka kazkas? visi vakarai ant to pastatyti. anglija irgi pasirinko brexit. uzmirsai gal? uzsikniso but mazuma Europoje. nors teisiu turejo sociai ir buvo antra didziausia. gal ir ne geriausias sprendimas - bet to nori. dabar greiciausia net kokia Odesa praknis su Mariupoliu... bus nauji luhanskai-donbasai. tautiskumas panasu svarbiau uz konfederacinius privalumus. konservai to aiskiai neivertina su savo bukom politikom.
Myslius 2022-02-19 06:16
https://www.youtube.com/watch?v=hYI0Zzcv_Cs?t=507 Ka tik duotas interview. Okay, tai buvau ir teisus ir ne. Ties 8:27 isdave Biden'as. US ir NATO Intelligence gauna intel kad Rusija istikruju planuoja ataka. Tai buvau neteisus kad negali but karo, bet teisus kad informacija pareina is zvalgybu tarnybu, kaip saltojo karo laikotarpiu, idomiai. Visi vis klausinejo "what reason to believe there's an attack". Pagaliai pasake, Tai pyzdukai rusai, ne tai kad rusai bet Putinas, bet realiai visi gali jie toli toli eit. ECHELON, in the U.S, is known to maintain satellites that can intercept cell-phone and pager traffic, usually referred to as the ECHELON system. Analysis of bulk traffic is normally performed by complex computer programs that parse natural language and phone numbers looking for threatening conversations and correspondents. In some extraordinary cases, undersea or land-based cables have been tapped as well. Neblogai sakyciau. Ne taip lengva nuslept didelio masto operacija. Pradeda leakint per krastus. Zinoma yra koduotes ir kita, bet visko nenuslepsi, matoma. Gerai kad Amerika yra. Kitas dalykas, kencia europa ekonomiskai del tokiu intelligence. In the early 1990s, the US National Security Agency intercepted the communications between the European aerospace company Airbus and the Saudi Arabian national airline. In 1994, Airbus lost a $6 billion contract with Saudi Arabia after the NSA, acting as a whistleblower, reported that Airbus officials had been bribing Saudi officials to secure the contract.[70] As a result, the American aerospace company McDonnell Douglas (now part of Boeing) won the multibillion-dollar contract instead of Airbus. In 1999, Enercon, a German company and leading manufacturer of wind energy equipment, developed a breakthrough generator for wind turbines. After applying for a US patent, it had learned that Kenetech, an American rival, had submitted an almost identical patent application shortly before. By the statement of a former NSA employee, it was later discovered that the NSA had secretly intercepted and monitored Enercon's data communications and conference calls and passed information regarding the new generator to Kenetech ir siaip nemazas sarasas incidentu: wiki: ECHELON
Benediktas 2022-02-19 11:31
AAA000 visame gražume palaiko Putiną. Šaunuolis. Gal ir tave prijungs prie Rusijos, galėsi rusiškai kalbėt ir gausi rusišką pensiją. Ir galėsi pats gintis nuo plėšikų, bei ieškoti maisto.
AAA000 2022-02-19 11:54
matai - tu esi tas, kuriam baime propagandiskai ikiso tu ne gyveni, o uzsiimi rusu bijojimo veikla. tavo pats gyvenimas beprasmis - nes uzsiimineji kazkokia nesamone, beprasmiskos baimes propaganda. kuri man tiesiog juokinga. joks putinas cia ne prie ko. lanzberginiai cia tiesiog ant taves taiko Pavlovo sunu eksperimenta pasako - bijok putino - ir tau seiles bega. man i Putina isvis nera reakcijos. o tu aiskini kad mano uodega vizginasi - nes tau tuo reikia tiket - kad pas mane toks dalykas yra bet sito tu net argumentuot nesugebi... seilinkis toliau
Benediktas 2022-02-19 12:11
Net nereikia man nieko papildomai argumentuot - pats atvirai argumentuoji savo žinutėmis. Rusijoje žmonės gyvena blogai, ten viskas blogiau Nei Lietuvoje 3 kartus, ne vien tik pinigais, bet ir su tvarka bei teisingumu. Plius skatini karą, sakydamas, kad prisijunginėti kitų valstybių žemes yra gerai. Landsbergis čia ne prie ko. Akivaizdu, kad Putino Rusija eina diktatūros, karo, veidmainystės, patyčių, regresijos iki Šiaurės Korėjos lygio arba Hitlerio keliu.
Myslius 2022-02-19 12:32
Na ten mafija realiai valdo. Gal tiksliau sakyt krisha. Siaip Ukraina yra pati neturtingiausia valstybe Europoje, jai tikrai reikia pokyciu. Neturtingesne net uz Rusija. Pamatysim aplenks Ukrainieciai rusus per ~10-15 metu. Kaip kad ir baltijos salys atsiplese ir aplenke ne tai kad aplenke bet du kartus deda siuo metu. https://www.google.com/search?q=lithuan ... per+capita Grazu tiesiog ziuret. (Note: 1995 metais rusai lenke mus apie 33%) Nors, siuo metu, Ukraina atsilieka nuo rusijos 3 kartus pagal gdp per capita, ojei. Na gal biski daugiau nei 15 metu reiks. Vos lenkia ukrainieciai Indija, siaubas.
immortallt 2022-02-19 15:59
Myslius, aiškinimas, kad paėmė Krymą ar Donbasą be kovos, kai naudojosi civiliais ir provokavo žudymą, tam kad galėtų tada prisidengiant rusų gynimu Rusija įvesti kariuomenę į visą šalį - biški juokinga. Jei būtų priešinęsi tuo metu ukrainiečiai ginklu, tai dabar nebūtų tokios kaip Ukrainos.