[Karšta tema] Rusija apsimelavo? JAV teigia, kad nepaisant Rusijos tvirtinimų, kad ji išveda kai kurias pajėgas, prie Ukrainos sutraukė 7000 naujų karių (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pumper 2022-02-19 16:57
Tai ne, blet, iš Jadzės gyvenančios Rūgpienių kaime. O tai įžvalga - nesiruoši pradėti profesionalaus politologo karjeros?
AAA000 2022-02-19 17:23
nu ir kas is to, kad gyvena prasciau? cia ju teise rinktis prastesni gyvenima. as noriu gyvent geriau ir zinau kas del to kaltas - kad Lietuva gyvena statistiskai prastai. nes konservatoriai parazituoja. pas rusus parazituoja Putinas. gyvenciau ten - stengciausi ji nuverst. dabar man jis nekelia jokio intereso. jei tu lygini Lietuvos situacija su rusais, ju gyvenimo lygiu - tai faktiskai tu esi niekuo ne geresnis uz tuos rusus. ir nenusipelnai geresnio gyvenimo. nes tu juo nesidomi net. as noriu gyvent kaip skandinavai, sveicarai ar kokie kanadieciai. as lyginuosi i vakaru geroves standartus ir pas mane Pavlovo atrastu sunu refleksu nera. prie konservu tas tavo 3x geroves lygis nukris iki 2x. tu suvoki kad Putinas geresnis uz konservus jau vien tuo, kad nenumusineja bereikalingai gyvenimo lygio ruskyne? jis net vagia saikingai. konservai vagia daugiau ir Lietuva smukdo greiciau. konservai prastesni ir uz rusus valdzias ir uz Putina. is cia kyla atsakymas - kodel jie nekencia rusu ir Putino? nes kai palygini vogimo mastus - matosi AKIVAIZDUS skirtumas... o kvailiams tas nesimato... kvailiai terekia kad rusai kazkuo blogi. nes juos kazkas specialiai mokina taip rekt. nu ir kas kad blogi? tai niekaip neirodo tavo teisingumo, tvarkos ir dar ten kazko, ko tu net nesugebi niekaip aiskiai ir logiskai parasyt... gaila man taves... putokis toliau ukrainieciu irgi gaila - nu ir kas is to rusu dar labiau gaila - jie kencia labiausiai... ir kas is to - uz juos sprest teises as jokios neturiu. o jei demokratija - nu tai kvailiu dauguma - jega putinas tuo tik naudojasi. o tu nesugebi net suvokt, kaip greit prarasi savo teises ir laisves - kurias iskovojo tokie kaip as. tokie kaip tu tam per kvaili - gerint situacija... konservu metodikos niekuo nesiskiria nuo putino ir dar gresmingesnes. plius mes kai turtingesni (nes daugiau tokiu kaip as) - procentaliai konservai daugiau net vagia - nes yra is ko. putinas tiesiog vagia is rusu atviriau, bet tikrai maziau. o kai didelis rusu aviu rezervatas - nu tai sumos ispudingos. konservams matyt pavydu - jei jie vadovautu rusams - daugiau pavogtu ir tu tokiu fanas kazkoks - geda net skaityt tavo komentarus laikai save lietuviu?
Benediktas 2022-02-19 17:32
Wow. Orientuojiesi į vakarus, bet Putinas maladiec. Iskovojai Lietuvai laisve, bet Putinas welcome. Konservatoriau vagia daugiau uz Putina, Putinas - saikingai. Aš galiu lyginti, vertinti. Kaip ir kiekvienas žmogus gali, naudodamasis viešai preinama informacija. Kai yra internetas, tai nėra sudėtinga.
AAA000 2022-02-19 17:49
puiku. irodyk kad tavo tiesa. rasai kad tau nera sudetinga. tavo visi irodymai - argumentas "Wow"?
Benediktas 2022-02-19 17:54
Tu nesupranti, kad gyvenimas, kaip vakaruose ir gyvenimas Putino „tvarkoje“ nesuderinami dalykai. Vienintelis dalykas, dėl kuriu galiu pykti ant konservatoriu, kad nuo pensininku 2008 m. nueme pensiju dali. O daugiau, kad vogė, turi tu įrodyti, nes tu teigi. Ir niekaip nesiderina laisve, taika ir Putino veiksmu palaikymas prisijungiant zemes, kuriuose daug rusakalbiu. Putinas vagia saikingai? Tai kodel Rusijos GDP žmogui mažesnis nei Lietuvos dvigubai, kai beveik visos šalies pajamos yra už resursų pardavimą. Europa pusę dujų nuperka, kitą pusę Kinija. Toliau metalai. Nesimato, kad rusai jaustų savo salies gamtos resursu privalumus. Tai kur tie pinigai dingsta? Putninas su šaika ne tik nesidalina pinigais su tauta, bet ir neužtikrina tautai sąlygų užsidirbti su savo korupcine sistema. Tavo teiginiuose pilna prieštaravimų. https://www.youtube.com/watch?v=jQ36qPRC3sQ
Hmz 2022-02-20 02:04
Čia kurie žurnalistai nepriklausomi, tavo manymu? Tie, kas sako tai, ką nori girdėti? Ir beje, neipriklausomumas nereiškia, kad žurnalistas nevaro propagandos.
sub 2022-02-21 08:51
Žmonės negali pasirinkti kur gimti, nebent tu sugebėjai pasirinkt ir gimei durnyne. Gimdanti moteris ir ta ne visada sugeba pasirinkti ką daryti, kur gimdyti namie ar ligoninėj. Šalies tuo labiau nepasirinksi. Visgi niekad nesuprantu, tema apei Rusijos melus, o tau vėl konservai sapnuojasi, nesibaigia šlapi sapnai su Šimonyte. Nebestebina.
sub 2022-02-21 09:05
Tai kodėl separatistai neveikai savarankiškai, kodėl viskas nuleidžiama iš RU, planai, reikalavimai, separatistų vadas karo specialistas atsiūstas iš Rusijos. Ten gyvenantys žmonės bijo pasakyt tiesą, nes tiesą rusui nepatinka, po to gali nubaust už tiesos sąkymą. Kodėl per apklausas Donetsko ir Luhansko srityse gyvenantys žmonės nubalsavo 55% likti Ukrainos sudėtyje. Tie separatistai prigazdinę visus vietinius. Pasidomėk ką šneka tikrieji vietiniai, o ne Rusijos atsiūsti žalieji žmogeliukai, kurie net neaišku iš kur atvyko. Žinau, kad Čėčėnų karių daug Kadyrovas atsiuntė, tie ten labai agresyvūs.