[Žinios trumpai] Baltarusijos kariuomenė įžengė į Ukrainą  ()

Baltarusijos kariuomenė įžengė į Černigovo sritį. Informaciją patvirtino gynybos pajėgų „Šiaurės“ regioninio skyriaus atstovas Vitalijus Kirillovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot Ukrainos Valstybinės specialiųjų ryšių ir informacijos apsaugos tarnybos, informaciją patvirtino gynybos pajėgų „Šiaurės“ regioninio skyriaus atstovas Vitalijus Kirillovas.

„Baltarusija įstojo į karą. Baltarusijos kariuomenė įžengė į Černigovo sritį“, – sakoma pranešime.

Slabino, Pakulio ir Michailo-Kotsiubinskio kaimų gyventojai praneša apie karinės technikos judėjimą su nupieštu baltu apskritimu. Vietiniai pastebi, kad kariuomenės judėjimo zonoje vyksta mobilaus ryšio slopinimas.

Pasak vietinių Michailo-Kotsiubinskio gyventojų, vakar 11:30 val. praėjo baltarusių kolona. Mobilusis ryšys vėl stringa, kariai eina Slabino ar Pakulio kryptimi.

 

Anksčiau Gynybos strategijų centras pranešė, kad yra labai didelė tikimybė, jog Baltarusijos Respublikos (RB) apsišaukėliška vyriausybė apsispręs dėl Baltarusijos Respublikos ginkluotųjų pajėgų dalyvavimo Rusijos vykdomame kare. Tai reiškia visų Baltarusijos ginkluotųjų pajėgų ir priemonių panaudojimą prieš Ukrainos gynybos pajėgas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: