[Žinios trumpai] Lukašenka netyčia tiesioginiame eteryje atskleidė Rusijos strateginį Ukrainos karo žemėlapį: nusitaikyta į dar vieną valstybę (Video)  ()

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka tiesioginiame televizijos eteryje galėjo atskleisti Rusijos planus užimti Ukrainą, o vėliau imtis kitos valstybės užgrobimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antradienį per Lukašenkos ir Baltarusijos saugumo tarybos susitikimą neteisėtas Baltarusijos prezidentas buvo pastebėtas taryboje kalbantis prie žemėlapio – vaizdo įrašu socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalino baltarusių žurnalistas Tadeušas Gizcanas.

A. Lukašenka matosi stovintis prie žemėlapio, kuriame, regis, pavaizduota į keturis sektorius suskirstyta Ukraina, be to, per Baltarusiją į šalį siunčiami kariai ir raketos.

Atrodo, kad žemėlapyje taip pat pavaizduoti karių judėjimo planai ir infrastruktūros taikiniai Ukrainoje, taip pat taikiniai nuo Moldovos atsiskyrusioje Padniestrės regiono.

Žemėlapyje taip pat, atrodo, pavaizduotos puolimo kryptys į Moldovą, esančią Ukrainos pietvakariniame kampe.

 

Gizcanas sakė, kad ekranas atrodė „kaip tikras invazijos žemėlapis“ ir galbūt gali atspindėti Rusijos planus dėl Ukrainos aneksijos.

Visą susitikimą rodė Baltarusijos valstybinė televizija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: