[Žinios trumpai] Gynybos ekspertas: Putiną nužudys jo paties žmonės per artimiausias 7 dienas  (6)

Vladimiras Putinas vis labiau izoliuojasi, baiminasi žmogžudystės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Invazijai į Ukrainą tęsiantis, daugybė Rusijos piliečių protestuoja prieš karą, kurio niekada neprašė, ir reikalauja Vladimiro Putino galvos.

Tai Rusijos prezidentas tam tikru mastu gali kontroliuoti, tačiau daugybė ekonominių sankcijų paliečia visus rusus ir tai yra labai pavojinga praktika pačiam Putinui.

Nėra nieko nevaldomesnio už piktus gyventojus, kurių gyvenimo būdas buvo visiškai apverstas aukštyn kojomis.

Visos šalies izoliavimas nuo likusio pasaulio savo veiksmais yra pavojingas Putino žaidimas ir jis puikiai suvokia galimas pasekmes.

Tiesą sakant, Kremliaus pranešimai rodo, kad jis net nepasitiki artimiausiais sąjungininkais iš savo kabineto.

Daugelis rusų iš tikrųjų turi šeimas Ukrainoje ir visiškai nepritaria, kad prezidentas naikintų civilines teritorijas visoje šalyje. Paskutinis termobarinių bombų panaudojimas sukėlė precedento neturinčius neramumus jo paties šalyje. Pridėkite tai prie didėjančių sankcijų, natūralu, kad Putinas bijotų dėl savo gyvybės.

Europos gynybos konsultantas dr. Andy Scollickas įsitikinęs, kad paties Vladimiro Putino žmonės jį nužudys per artimiausias septynias dienas.

Štai ką jis pasakė „The Mirror“: „Prognozė arba, tiksliau, hipotezė: Putiną nužudys jo paties žmonės per artimiausias 7 dienas“.

Be to, Europos Parlamento narys Riho Terrasas atskleidė, kad Vladimiras Putinas slepiasi savo bunkeryje Urale ir atsivežė kai kuriuos Rusijos oligarchus, kad jie negalėtų išvykti iš šalies. Pastarosiomis valandomis vienas Rusijos verslininkas taip pat pasiūlė 1 milijono dolerių atlygį už Putino galvą. Panašu, kad Rusijos prezidento laikrodis tiksi ir jo dienos gali būti suskaičiuotos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(164)
(13)
(151)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (6)

Susijusios žymos: