[Žinios trumpai] Pasirodė filmuota medžiaga, kurioje matomas sunaikintas ir degantis An-225 „Mriya“ Hostomelio oro uosto angare (Video)  ()

Praėjusią savaitę nufilmuotame klipe matoma, kas liko iš lėktuvo An-225 „Mriya“ (Svajonė) Hostomelio oro uosto angare.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-05 [Žinios trumpai] Pasirodė filmuota medžiaga, kurioje matomas sunaikintas ir degantis An-225 „Mriya“ Hostomelio oro uosto angare (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusią savaitę vienintelis veikiantis An-225 „Mriya“, sunkiausias pasaulyje orlaivis, buvo stipriai apgadintas per mūšį dėl Antonovo oro uosto, dar vadinamo Hostomelio oro uosto, esančio šiaurės vakarų Kijevo priemiestyje. Gandai galiausiai sulaukė oficialaus patvirtinimo, kai dviejose skirtingose ​​Ukrainos vyriausybės paskyrose buvo paskelbta, kad orlaivis buvo sunaikintas per Rusijos ir Ukrainos pajėgų kautynes.

Nepaisant oficialių vyriausybės teiginių, „Antonov Airlines“ nepatvirtino tikrosios milžiniško orlaivio būklės, todėl liko vilties, kad An-225 galėjo būti apgadintas, bet ne visiškai sunaikintas per ataką.

Tam tikrą viltį patvirtino ir aerodromo palydovinės nuotraukos, darytos 2022 m. vasario 28 d., kuriose buvo matyti apgadintas angaras, bet bent jau nepažeista orlaivio uodegos dalis.

Tačiau trumpas vaizdo klipas, paskelbtas 2022 m. kovo 3 d., ir galbūt nufilmuotas vasario 25 ar 26 d., panašu, kad patvirtina, kad iš legendinio krovininio lėktuvo liko visai nedaug.

 

Apie sunaikintą lėktuvą, parodė ir Rusijos TV, prieš tai pašalinusi visą sunaikintą rusų karinę techniką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()