[Žinios trumpai] Savo namuose Anglijoje rastas mįslingomis aplinkybėmis nužudytas Ukrainoje gimęs rusų oligarchas: kas vyksta? (Video)  (1)

Remiantis pranešimais, Rusijos magnatas, kuris savo turtus užsidirbo iš naftos ir dujų, buvo rastas pakartas savo Surėjaus dvaro garaže.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-05 [Žinios trumpai] Savo namuose Anglijoje rastas mįslingomis aplinkybėmis nužudytas Ukrainoje gimęs rusų oligarchas: kas vyksta? (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo „The Sun“, Ukrainoje gimusį 66 metų energetikos magnatą Michailą Watfordą pakartą pirmadienį aptiko sodininkas Wentworth dvare Virdžinijos Voteryje, Surėjaus grafystėje, JK.

Policija Michailo Watfordo mirtį vertina kaip „nepaaiškinamą“, tačiau manoma, kad tai nėra įtartina.

Žinia apie M. Watfordo mirtį pasirodė tą dieną, kai JK prmejeras Borisas Johnsonas pareiškė, kad paskelbs visą sąrašą su Vladimiro Putino režimu susijusių asmenų, kurių nemaža dalis susidurs su sankcijomis.

Tačiau Michailas Watfordas nebuvo tarp jau nubaustų oligarchų.

Watfordas, kurio tikroji pavardė Tolstošeja, 1955 m. gimė Ukrainoje. Persikėlęs į JK pasikeitė pavardę į anglišką. Iš pradžių jis apsigyveno Londone, kur gyveno su žmona este Jane, kol persikėlė į Surėjų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(0)
(13)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: