[Žinios trumpai] „Karui ne“: visas Rusijos televizijos kanalo personalas atsistatydino tiesioginiame eteryje (Video)  ()

Visas Rusijos televizijos kanalo personalas atsistatydino tiesioginiame eteryje po to, kai paskutinėje televizijos laidoje paskelbė „karui ne“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokį sprendimą „TV Rain“ darbuotojai priėmė po to, kai Rusijos valdžia sustabdė jos veiklą dėl Ukrainos karo nušvietimo.

Viena iš kanalo įkūrėjų Natalija Sindejeva paskutinėje televizijos laidoje pasakė „karui ne“, kai darbuotojai išėjo iš studijos. Vėliau kanalas savo pranešime teigė sustabdęs veiklą „neribotam laikui“.

Masinio atsistatydinimo vaizdo įrašu „LinkedIn“ pasidalijo rašytojas Danielis Abrahamsas.

Dramatiškai pasitraukus darbuotojams, kanalas paleido baletą „Gulbių ežeras“, kuris buvo rodomas per valstybinius Rusijos televizijos kanalus, kai 1991 m. žlugo Sovietų Sąjunga. Vaizdo įrašas dabar išplito socialinėje žiniasklaidoje.

Radijo stoties „Echo Moskvy“ („Maskvos aidas“) – vienos iš paskutinių Rusijoje likusių liberalios žiniasklaidos priemonių – valdyba taip pat priėmė sprendimą baigti transliacijas. Tai padarė po oficialaus spaudimo dėl informacijos pateikimo apie karą Ukrainoje, ketvirtadienį pranešė jos redaktorius.

 

Vienas iš pirmaujančių Rusijos naujienų ir aktualijų kanalų antradienį buvo išjungtas, nors, kai buvo paskelbtas valdybos sprendimas, ji vis dar buvo transliuojama „YouTube“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(0)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: