[Žinios trumpai] JAV senatorius skatina nužudyti V. Putiną  ()

Atrodo, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas tapo kelių žmonių įniršio taikiniu. Taip atsitiko dėl jo pradėto karo prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu JAV senatorius iš Pietų Karolinos Lindsey Grahamas paragino Rusijos piliečius sukilti ir nužudyti Putiną, kad būtų nutraukta Maskvos invazija į Ukrainą.

„Vienintelis karo baigties būdas – Putino pašalinimas.  Jūs padarytumėte savo šaliai ir pasauliui didelę paslaugą“, – „Twitter“ sakė respublikonas Grahamas.

„Vieninteliai, galintys šią problemą  išspręsti – Rusijos gyventojai. Lengva pasakyti, sunku padaryti, bet jei nenorite visą likusį gyvenimą gyventi tamsoje, didžiuliame skurde, būti atskirti nuo likusio pasaulio, turite imtis veiksmų“, – sakė jis.

Kai kurie Grahamo kolegos, įskaitant atstovus Matt Gaetz iš Floridos ir Marjorie Taylor Greene iš Džordžijos, atmetė senatoriaus raginimą nužudyti Putiną.

 

 

Kalifornijoje įsikūręs Rusijos verslininkas už V. Putino suėmimą dėl karo nusikaltimų, įvykdytų Ukrainos invazijos metu, pasiūlė 1 mln. dolerių.

Antradienį socialinėje žiniasklaidoje Aleksas Konanykhinas sakė: „Pažadu sumokėti 1 mln. dolerių pareigūnui, kuris, vykdydamas savo konstitucinę pareigą, suims Putiną kaip karo nusikaltėlį pagal Rusijos ir tarptautinius įstatymus.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(1)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: