[Žinios trumpai] Zelenskis: įvyko galingi mūšiai Ukrainos pietuose - rusai į mūšį metė viską, ką galėjo  ()

Ukrainos Prezidentas pažymėjo, kad šiuo metu okupacinės pajėgos yra stabdomos beveik visomis kryptimis. Tai teigiama jo vaizdo žinutėje, paskelbtoje telegram kanale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Sunkios kautynės Charkovo srityje. Ypač sunkios - prie Izyumo. Rusijos kariai netgi atsiuntė žmones iš ten esančių mokymo centrų. Visiškai nepasiruošęs kontingentas, žmonės, negalintys ištverti net pusvalandžio mūšyje", – sakė jis.

Zelenskis pridūrė, kad Ukrainos pietuose „armija sustabdė užpuolikus“.

"Pirminis Rusijos kariuomenės planas užvaldyti mūsų valstybę žlugo. Ir atrodo, kad jie nežino, ką daugiau su mumis daryti. Atrodo, kad jų kariuomenės vadai negali pasiūlyti savo politinės lyderystės. Nieko kito, kaip tik žiaurų ir žiaurų karą, su taktika mus išsekinti, Ukrainą išsekinti“, – sakė jis.

Prezidentas pridūrė, kad apart kelių prasiveržimų, daugiau nieko nevyksta, išskyrus nuolatinius smūgius prieš civilius gyventojus taikiuose miestuose ir nekarinės infrastruktūros naikinimą.

 

"Tačiau tokia jų kariuomenės taktika tik pablogina Rusijos valstybės padėtį, veda į vis naujas destrukcines sankcijas. Tai skatina naujas nares prisijungti prie mūsų antikarinės koalicijos, leidžia daryti spaudimą net ir toms valstybėms, kurios visada stengėsi likti neutralios Rusijai“, – sakė Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(1)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: