Ukrainos policija ginkluojasi: BMW su kulkosvaidžiu Mykolajive (Video)  ()

Socialinius tinkus akimirksniu apskriejo trumpas filmukas, kuriame nufilmuotas kabrioletas BMW, padabintas Ukrainos gynėjų simbolika ir apginkluotas įspūdingu kulkosvaidžiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos portalas „Autonews“ plačiau paaiškino šio BMW istoriją. Vos prieš keletą dienų agresorių apsupto Mykolajivo meras Vitalijus Kimas patrulinei miesto policijai perdavė trofėjinį šarvuotį „Tigr“. Nespėjo kariai pasidžiaugti šarvuota technika, o meras įteikė dar vieną, gerokai mobilesnę transporto priemonę – BMW kabrioletą.

Tai – modelis, gamintas 2007–2011 metais. Variklis išvysto ne mažiau 272 AG, galingiausia versija po variklio dangčiu slepia 367 AG. Iki 100 km/val. įsibėgėja per 6,8 sek., maksimalus greitis – 250 km/val.

Automobilį puošia lipdukai – Ukrainos herbas ir vėliava. Taip pat dažais užpurkštas užrašas „Policijos patrulis“. Galinę kabrioleto dalį puošia sparnuotoji frazė apie „Rusijos karinį laivą“. Tačiau bene svarbiausias akcentas – įmontuotas stambaus kalibro kulkosvaidis. Jam vieta rasta toje vietoje, kuri skirta sulankstomam kabrioleto stogui ir bagažinei.

Kam Ukrainos policijos patruliams reikia ginkluoto BMW kabrioleto

 

„Mes ne kartą merui skundėmės, kad orkai (Rusijos agresoriai) labai greitai pabėga, nespėjame jų sunaikinti. Todėl meras atsižvelgė į mūsų prašymą ir aprūpino technika, – džiaugėsi patruliai. – Mykolajivas – tai Ukraina. Ginkluojamės ir giname Tėvynę“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(12)
(0)
(12)

Komentarai ()