[Žinios trumpai] „Rusijos desantininkų daliniai masiškai šturmuoja pragarą, bet situacija iš tikro yra sunki“  ()

Rusija nebepajėgia nuslėpti triuškinančių savo dalinių nuostolių – jie jau „masiškai šturmuoja pragarą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo Censor.NET, remdamasis liga.net, apie tai praneša Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas.

Krašto apsaugos ministerijos vadovo teigimu, dabar situacija išlieka sunki. Ypač pietuose ir rytuose: „Tačiau mūsų gynėjai vis dažniau vykdo kontratakas skirtinguose fronto sektoriuose – nuo ​​Kijevo ir Nikolajevo sričių iki Luhansko srities“. Anot jo, Černobajevkoje degantys priešo sraigtasparniai tapo aiškiu to simboliu.

„Kremlius nebesugeba nuslėpti, kad Rusijos Federacijos oro desantininkų daliniai patyrė triuškinančių nuostolių. Atskiri Kostromos, Kamyšino, Ulan Udės ir kitų regionų daliniai jau kolektyviai šturmuoja pragarą“, – sakė R. Reznikovas.

Toks pat likimas ištiko Ramiojo vandenyno laivyno jūrų pėstininkus, pažymėjo jis.

Tačiau priešas ir toliau vykdo karo nusikaltimus prieš civilius. „Per 20 dienų buvo patvirtinta 103 ukrainiečių vaikų, nužudytų rusų įsibrovėlių, mirtys. Rusai sunaikino ir apgadino daugiau nei 400 švietimo įstaigų ir daugiau nei 100 Ukrainos ligoninių, tūkstančius gyvenamųjų pastatų“, – sakė Krašto apsaugos ministerijos vadovas.

 

„Prieš Mariupolį vykdomas tikras genocido aktas. Tai valstybinis terorizmas iš Rusijos pusės. Jo niekuo pateisinti negalima, tai yra įsiutusių maniakų beprotybė“, – pabrėžė Reznikovas.

Jis taip pat atkreipia dėmesį, kad Ukraina su šalimis partnerėmis ir organizacijomis bendrauja visą parą: „Sunku įvardyti šalies partnerės gynybos ministrą, su kuriuo pastarosiomis dienomis nekalbėjau nei telefonu, nei per video transliaciją“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(0)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: