[Žinios trumpai] Putinas persiutęs, Lukašenka vėl apgavo Kremlių. Jis pažadėjo Ukrainą pulti ne vėliau kaip kovo 21 d.  (10)

Lukašenkai iškelta užduotis – masinis išpuolis prieš Lvovą per Voluinę, siekiant atkirsti visus į ES vedančius kelius, kuriais tiekimi ginklai Ukrainai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-22 [Žinios trumpai] Putinas persiutęs, Lukašenka vėl apgavo Kremlių. Jis pažadėjo Ukrainą pulti ne vėliau kaip kovo 21 d.  (10)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Geraščenka, perduoda Censor.NET .

„Lukašenka vėl apgavo Putiną. Per susitikimą Kremliuje Lukašenka pažadėjo Rusijos fašistiniam diktatoriui ne vėliau kaip kovo 21 d. užpulti Ukrainą. Štai kodėl Baltarusijos diplomatinės atstovybės likučiai kitą dieną buvo visiškai evakuoti iš Kijevo. Dabar Putinas piktas!" - Geraščenka sakė.

„Lukašenkai iškeltas uždavinys – masinis puolimas prieš Lvovą per Voluinę, siekiant nukirsti visus į ES vedančius kelius, kuriais tiekiami ginklai Ukrainai iš JAV, Didžiosios Britanijos ir ES. Putinui tai tapo ypač svarbu po JAV Kongreso balsavimo dėl 13,6 mlrd. USD vertės pagalbos paketo, į kurį įeina 9000 „Javelin“ prieštankinių sistemų, o tai yra daugiau nei visų Rusijos invazijos armijos tankų, ACS ir šarvuočių", – pridūrė jis.

 

„Putino aplinka svarsto variantą priverstinai nušalinti Lukašenką nuo valdžios per perversmą, kurį planuoja organizuoti Rusijos specialiosios tarnybos kartu su savo agentais KGB ir Baltarusijos ginkluotosiose pajėgose.

Lukašenka jau žino apie Putino planus ir gali prasidėti jo aplinkos „valymas" nuo Putino agentų.

Tai reiškia: „Valgykite vieni kitus". 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(210)
(1)
(208)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: