[Žinios trumpai] Pranešama, kad Joe Bidenas keičia branduolinių ginklų politiką: naudos ne tik gynybai, bet ir esant „ekstremalioms aplinkybėms“  ()

Teigiama, kad Joe Bidenas artimiausiu metu oficialiai paskelbs apie branduolinių ginklų politikos pakeitimą. Jei JAV pakeistų savo branduolinių atakų politiką, kaip tai galėtų paveikti karą Ukrainoje prieš Rusiją?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-28 [Žinios trumpai] Pranešama, kad Joe Bidenas keičia branduolinių ginklų politiką: naudos ne tik gynybai, bet ir esant „ekstremalioms aplinkybėms“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu Ukrainos statymai yra didesni nei bet kada per jau daugiau kaip mėnesį trunkantį karą. Šiandien JAV prezidentas Joe Bidenas sutiko, kad JAV būtų pasirengusios panaudoti branduolinį ginklą „ekstremaliomis aplinkybėmis“, – rašo „Daily Telegraph“ – tai ryškus pokytis, palyginti su buvusia JAV politika mažinti šalies branduolinį potencialą.

Vis labiau baiminamasi, kad Vladimiras Putinas gali panaudoti masinio naikinimo ginklus, jog pasiektų savo tikslus Ukrainoje, nes karo eiga tampa nepalanki Rusijos lyderiui.

Televizijos eteryje, kalbėdamas apie Rusijos invaziją į Ukrainą, prezidentas Vladimiras Putinas paskelbė grasinimą panaudoti branduolinį ginklą prieš NATO šalis, jei jos kištųsi į Ukrainą.

 

Jis sakė: „Rusija reaguos nedelsiant, o pasekmės bus tokios, kokių nematėte per visą savo istoriją“.

Praėjus vos kelioms dienoms, Rusija savo branduolines pajėgas pakėlė į „aukštą parengtį“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(19)
(1)
(18)

Komentarai ()