[Žinios trumpai] „Štai taip kariauja idiotai“. Popasnoje rusų kariuomenė iš minosvaidžių apšaudė savo pačių pozicijas (Video)  ()

„Popasnoje rusų kariuomenė iš minosvaidžių apšaudė savo pačių pozicijas. Gynybos linija Luhansko srityje išlieka nepakitusi, tačiau priešas neatsisako bandymų užimti Popasną ir Rubižnę“, – sakė Gaidai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-27 [Žinios trumpai] „Štai taip kariauja idiotai“. Popasnoje rusų kariuomenė iš minosvaidžių apšaudė savo pačių pozicijas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Popasnoje rusų kariuomenė iš minosvaidžių apšaudė savo pačių pozicijas.

Apie tai feisbuke pranešė Luhansko srities karinės administracijos vadovas Sergejus Gaidai, informuoja Censor.NET.

„Kai kariauja idiotai. Popasnoje orkai iš minosvaidžių šaudė į savo pozicijas. Gynybos linija Luhansko srityje nesikeičia, miestas yra po Ukrainos vėliava“, – rašė A. Gaidai.

Tačiau jis priduria, kad orkai neatsisakė bandymų užimti Popasną ir Rubižnę, tačiau jiems nepavyko.

„Rubižnėje rusai bandė išsilaikyti artilerijos sąskaita, kuria naktį atakavo miestą. Jiems nepasisekė, gilyn į miestą nesiveržė. Popasnoje rusų kariuomenė norėjo šturmuoti miestą, tačiau ginkluotųjų pajėgų puolimas buvo atmuštas, priešas patyrė nuostolių. Be to, orkai apšaudė savo pozicijas minosvaidžiais“, – rašė jis.

Gaidai primena, kas vakar nutiko Lisičanskui, Severodoneckui, Kreminai ir Hirskiui. Apšaudymas nesiliovė visą naktį.

„Turime naują bėdą. Dėl apšaudymo Luhansko srityje masiškai dega miško paklotės ir sausa žolė. Degė apie 15 hektarų.“

 

„Viename iš Kreminos fermų kilo didelis gaisras, Ukrainos valstybinė nepaprastųjų situacijų tarnyba jį užgesino. Taip pat noriu kreiptis į jus, regiono gyventojai, visiškai susilaikyti nuo sausos žolės deginimo – dabar tai gali mums labai pakenkti, tarnybos nespėja gesinti, dabar turime pakankamai žalos nuo orkų. Būkime atsargūs ir sąmoningi! Pirmiausia laimėkime karą, o paskui tvarkykime visus reikalus!“ – į krašto gyventojus kreipėsi Gaidai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(1)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: