[Žinios trumpai] Jokių požymių apie taiką: Rusijos kariuomenėje prasidėjo dideli persitvarkymai – ruošiasi naujam dideliam puolimui prieš Ukrainą  ()

Rusijos įsibrovėliai vis dar turi išteklių, šiuo metu jie vykdo personalo valymą, pergrupuoja pajėgas ir bando atkovoti svarbiausias sritis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo Censor.NET, tai pareiškė Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Vadimas Denysenka.

„Rusija išveda kai kuriuos dalinius, pradėjo personalo valymą, atleido vienos tankų armijos, kuri buvo atsakinga už Charkovo užėmimą, vadą, keičia dalinių vadus. Taip pat pradeda atitraukti kovinius dalinius rotacijos tvarka. Jie vis dar turi žmogiškųjų resursų ir pakankamai daug įrangos“, – sakė Denysenka.

Kaip nuomonės patvirtinimą, jis pateikia informaciją apie priešo darbo jėgos sutelkimą Baltarusijos teritorijoje Gomelio srityje, pasienyje su Charkovo ir Chersono regionais bei Krymu.

„Turime ruoštis dar vienam dideliam puolimui – žinoma, ne tokiam masiniam ir didelio masto, kaip buvo prieš mėnesį, – bet bus bandoma mesti naujų jėgų, kurios bandytų visomis kryptimis – Donecko, Luhansko srities, iš šiaurės – Charkovo kryptimi. Iziumo ir, žinoma, tai yra Kijevo sritis ir Kijevo miestas“, – sakė Denysenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(3)
(11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: