[Žinios trumpai] Ir vėl! Ukrainoje jau kuriami anekdotai ir memai: Černobajevkoje vėl subombardavo rusus – 11:0 ir tuoj po to 12:0 (Foto)  ()

Be to, pasak Aleksejaus Arestovičiaus, Melitopolio aerodromas „užtikrintai vejasi Černobajevką“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-29 [Žinios trumpai] Ir vėl! Ukrainoje jau kuriami anekdotai ir memai: Černobajevkoje vėl subombardavo rusus – 11:0 ir tuoj po to 12:0 (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2022 m. kovo 26 d. iki kovo 27 d. naktį, įvyko 11-asis efektyvus Rusijos okupantų apšaudymas Černobajevkoje (Chersono sritis).

Apie tai Facebook rašė Prezidentūros vadovo patarėjas Aleksejus Arestovičius.

Jis tai padarė tradiciškai humoristiniu pavidalu, paskelbdamas memą, kur nusivylusi mergina žiūri į savo telefoną ir sako: "Aš laukiau Arestovičiaus įrašo apie 11-ą kartą Černobajevkoje. O parašė buvęs vaikinas". Arestovičius pažymi: "Jau, brangioji. 11:0, šįvakar."

Jau kitą dieną, kovo 28 d. Prezidentūros vadovo patarėjas Aleksejus Arestovičius pranešė apie 12-tą kartą subombarduotą Rusijos kariuomenę Černobajevsko aerodrome prie Chersono: „Ir galiausiai maloni, nors ir natūrali staigmena – Černobajevka-12 įvyko ir vyksta iki šiol“, – rašė jis.

 

Kaip jau rašė technologijos.lt, karinį aerodromą Černobajevkoje Rusijos kariai naudoja kaip vadavietę ir lėktuvų bei sraigtasparnių susibūrimo vietą, tačiau į jį nuolat taikosi ir Ukrainos kariuomenė. 

Pirmą kartą šiame aerodrome rusų pozicijos buvo sumuštos vasario 27 d. Tačiau netrukus po Ukrainos „Bayraktars“ smūgio rusai toje pačioje vietoje dislokavo naujus sraigtasparnius.

 

Kovo 7 dieną ukrainiečiai ten sunaikino apie 30 sraigtasparnių. Kovo 16 dieną tapo žinoma apie dar septynių Rusijos kariuomenės kovinių sraigtasparnių sunaikinimą.

Mažiausiai du kartus Černobajevkoje buvo sunaikinti ir aukšti Rusijos armijos pareigūnai, tarp jų ir Rusijos 8-osios armijos vadas generolas leitenantas Andrejus Mordvichevas. 

Dėl nuolatinių Rusijos kariuomenės bombardavimų Ukrainos interneto bendruomenė nenustoja generuoti daugybės memų, pateikiame įdomiausius:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(0)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: