[Žinios trumpai] Jaunesni kariai baigia išprotėti, vyresnieji nebenori nei pinigų, nei medalių: aiškėja, kas vyksta Rusijos kariuomenėje  (4)

Dėl ukrainiečių artilerijos atakų vienas rusų karys teigia, kad galėtų dirbti kapinėse, nes ir taip gyvena 2 metrai po žeme.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-05 [Žinios trumpai] Jaunesni kariai baigia išprotėti, vyresnieji nebenori nei pinigų, nei medalių: aiškėja, kas vyksta Rusijos kariuomenėje  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad karas nusibodo ir rusų kariams. Jie nori kuo greičiau ištrūkti iš Ukrainos ir atsisako jiems siūlomų medalių. Tokia informacija renkama iš pokalbių, kuriuos perėmė Ukrainos slaptosios tarnybos.

Vienas iš rusų karių teigė, kad jam nereikia neseniai Putino sugalvoto „specialiosios operacijos veterano“ medalio, nes ji tiesiog nori grįžti namo. „Veteranas? Velniop tuos visus medalius! Žada jie mums medalius... „Duosim jums medalius ir dar pinigų“, aš atsakau - eikit jūs visi na...ui! Parvežkite mane namo!“, savo draugui teigė labai piktas rusų karys.

Karys skundėsi, kad jam nusibodo gyventi „požemiuose“, nes dėl nenutylančio Ukrainos artilerijos bombardavimo jis dabar gyvena slėptuvėje - „Kai grįšiu, galiu dirbti kapinėse. Čia gyvenu 2 metrai po žeme“. Jis taip pat pridūrė, kad jaunesni rusų kariai baigia išprotėti.

 

Įdomu ir tai, kad šis rusų karys domėjosi, ar buvo pasirašytas koks nors taikos susitarimas. Nes pergalė jam mažiausiai rūpi - jis tik nori keliauti namo.

(177)
(3)
(174)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: