[Žinios trumpai] Labai sparčiai didėja Rusijos laisvės legionas, kovojantis už Ukrainą: norinčių šimtai, ateina ne tik rusai, bet ir baltarusiai, atskleidžia Rusijos armijos taktiką  ()

Apie Ukrainoje prieš Rusijos pajėgas kovojančius užsieniečius kalbama daug. Ukrainoje yra nemažai britų, amerikiečių, danų ir kitų šalių karių. Tarp jų - ir rusai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Laisvės legionas sparčiai auga. Vakar buvo pranešta, kad per vieną dieną sulaukta 300 paraiškų prisijungti prie rusų laisvės kovotojų. Tiesa, dabartinis Rusijos Laisvės legiono karių skaičius nėra skelbiamas dėl saugumo priežasčių.

Be to, šiame legione veikia ne tik rusai, bet ir baltarusiai. Ne viename interviu jie atskleidė, kad prieš Ukrainos laisvę kovoti sumaniusius karius iš Baltarusijos jie sutiktų taip, kaip ir rusus - ugnimi. Šiame legione daug buvusių Rusijos Federacijos pajėgų karių, kurie atvyko į Ukrainą tam, kad ši šalis netaptų dar viena Putino režimo įkaite.

Ženklią Rusijos Laisvės legiono dalį sudaro čia pat Ukrainoje pasidavę rusų kariai, kurie iš karto sudėjo ginklus, sakydami, kad kovoti prieš Ukrainą buvo pasiųsti prieš savo valią. Jie ne tik aktyviai dalyvauja kovose prieš Rusijos pajėgas, bet ir pateikia daug informacijos apie Rusijos taktiką. Spaudos konferencijoje legionieriai kvietė visus Rusijos pajėgų karius pasiduoti ir stoti į kovą prieš Putino režimą.

(163)
(5)
(158)

Komentarai ()