[Žinios trumpai] Pasakė, kaip vyks mūšis dėl Donbaso: 3–4 valandą ryto prasidės raketų lietus – o tada paleis sekančią bangą viską pribaigti  ()

Luhansko srities karinės administracijos vadovas Sergejus Gaidai papasakojo, kokios įvykių eigos jis tikisi mūšyje dėl Donbaso.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-11 [Žinios trumpai] Pasakė, kaip vyks mūšis dėl Donbaso: 3–4 valandą ryto prasidės raketų lietus – o tada paleis sekančią bangą viską pribaigti  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis tai pasakė interviu leidiniui „Ukrayinska Pravda“, praneša Censor.NET.

„Suprantame, kad netolimoje ateityje bus puolimas. Bus didžiulė kova dėl Donbaso. Matome, kad yra jėgų, priemonių sankaupa. Didžiulis įrangos kiekis. Na, mes ruošiamės“, – sakė jis.

Gaidai pažymėjo, kad užpuolikams reikia „bent kokios pergalės“. Todėl jie bandys pasiekti geografines Luhansko ir Donecko sričių ribas.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6229

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Manau, bus kažkas tokio: kažkur 3-4 valandą nakties prasidės masinis apšaudymas. Bus naudojami sunkiojo ir didelio kalibro minosvaidžiai, artilerijos, aviacijos, MLRS, „Grad“, „Smerch“, „Uraganas“, „Tochka-U“, „Tochka-B“. Panaudos viską, ką turi.“

Tai truks kelias valandas Donecko ir Luhansko srityse, o tada jie pradės puolimą su didžiuliu tankų ir pėstininkų skaičiumi“, – sakė Gaidai.

 

Gaidai pažymėjo, kad rusai negalės vienu metu veržtis iš šiaurės, pietų ir rytų – nepakaks pajėgų ir priemonių.

„Manau, kad kelios dienos ir jie ims puolimo. Derybų procesas priklausys nuo to, kaip šis puolimas vystysis“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(0)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: