[Žinios trumpai] Arestovičius prognozuoja, kad po šio karo neilgai trukus prasidės antrasis ir trečiasis karas su Rusija (Video)  ()

Pasibaigus karui, per ateinančius 10-13 metų vyks nauji ginkluoti susirėmimai su Rusijos Federacija. Tai bus antrasis ir trečiasis Ukrainos ir Rusijos susirėmimo pilnu pajėgumu raundas, nors ir mažesnio masto.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-12 [Žinios trumpai] Arestovičius prognozuoja, kad po šio karo neilgai trukus prasidės antrasis ir trečiasis karas su Rusija (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokia nuomone pasidalino Ukrainos prezidento patarėjas Aleksėjus Arestovičius neseniai duotame interviu „YouTube“ kanalui „ISLND TV“.

„Po poros metų bus antrasis raundas. Antrasis ir trečiasis. Antrasis – neišvengiamas“, – tarė Arestovičius.

Arestovičius prideda, kad tokio masto susirėmimo, koks vyksta dabar, nebebus – „Jie paprasčiausiai jau nebepajėgūs“ dar vienos panašios operacijos vykdymui. Pasak prezidento patarėjo, Ukraina perspėjo rusus, jog puldami pilnu pajėgumu šie gali prarasti dešimtmečius turėtą karinę galią. Interviu Arestovičius taip pat pasidalijo tikėtinais antrojo ir trečiojo susidūrimo raundų variantais.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6229

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Tai bus mažesnio masto operacija, skirta, pavyzdžiui, visam laikui atkirsti mus nuo Azovo jūros, užimti Charkovą arba pasiekti Donecko respublikos sienų ribas, kurios buvo nustatytos karo išvakarėse“, – teigia Arestovičius.

 

Šiuo metu Ukraina derasi su Rusija ir nori užtikrinto saugumo iš tam tikrų šalių, tačiau nė viena iš jų dar nėra pasiūliusi jokių garantijų. Jei susitarimas bus pasirašytas, tos valstybės turės vykdyti numatytus įsipareigojimus naujo karo atveju.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(0)
(12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: