[Žinios trumpai] Rusijos puolimo planas iki gegužės 9 d. labai džiugina Ukrainą: bus didelis fiasko  (1)

Rusijos diktatorius Putinas sieks „rezultato“ kare su Ukraina iki gegužės 9 d. Teigiamas dalykas šiuo atveju yra tai, kad Rusijos Federacijos kariuomenė problemas spręs ne pagal realias galimybes, o pagal datą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią nuomonę išsakė žurnalistas ir Ukrainos atstovas trišalėje kontaktinėje grupėje Sergejus Garmašas, rašo „Observer“.

„Mums tai naudinga, nes jie bus mažiau pasiruošę, į mūšį leis nepasiruošusius karius. Iš mūsų kariuomenės išgirdau informaciją, kad iš Rusijos į Charkovo ir Donecko sričių teritoriją buvo atvežti 19-mečiai rusai (pasirašę sutartis). Jie stebėjo per televizorių, kaip „laimi“ Rusijos kariuomenė, žiūrėjo, kaip jų pažįstami neša Ukrainoje išgrobstytus „trofėjus“, taip pat norėjo iš to ką nors išpešti“, – sakė jis.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6244

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Žurnalisto teigimu, tai blogai rusų karių mamoms, bet gerai Ukrainai, nes kariauja nepasiruošę žmonės.

„Rusija meta juos į mūšį, kad iki gegužės 9 dienos praneštų Putinui, jog jis yra puikus vadas ir sugebėjo nugalėti siaubingą Ukrainą. Manau, kad tikrai rimtos kovos bus skirtos šiai datai. Bet mums gerai, kad su tokia simbolika bandoma žaisti“, – apibendrino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(0)
(58)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: