[Žinios trumpai] JAV ir Ukraina pateikė vertinimą, kaip karą paveiks naujo generolo paskyrimas ir kas pasikeis iš esmės: ne veltui jis vadinamas „Sirijos mėsininku“  ()

Putinas paskyrė naują karo Ukrainoje vadą. Tai yra 61 metų armijos generolas Aleksandras Dvornikovas, kuris dėl žiaurios karo taktikos buvo pramintas „Sirijos mėsininku“. Bet Rusija kare prieš Ukrainą patyrė strateginį pralaimėjimą, todėl Kremliaus naujo invazijos vado paskyrimas reikšmingų rezultatų neturės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai paskelbė JAV patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Džeikas Sullivanas, praneša CNN.

„Joks generolo paskyrimas negali panaikinti fakto, kad Rusija jau patyrė strateginį pralaimėjimą Ukrainoje. Ukraina niekada nebus pavaldi Rusijai. Nesvarbu, kurį generolą bandys paskirti prezidentas Putinas“, – sakė Dž. Sullivanas.

Kaip pranešė UNIAN, Sullivanas jau perspėjo, kad JAV tikisi, jog naujasis vyriausiasis vadas generolas Aleksandras Dvornikovas surengs naujas žiaurias atakas prieš civilius Ukrainoje.

Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmitrijus Kuleba pakomentavo Rusijos kariuomenės generolo Aleksandro Dvornikovo paskyrimą vadovauti karui Ukrainoje. Ministras įsitikinęs, kad Ukraina laimės šį karą.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6237

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Kaip interviu NBC pažymėjo D. Kuleba, po paskyrimo Rusija „turi kitokį planą, o mes turime savo“.

„Kad ir ką Rusija beplanuotų, mes turime savo strategiją, ir ši strategija paremta įsitikinimu, kad laimėsime šį karą ir išlaisvinsime savo teritorijas“, – pridūrė ministras.

Kaip pranešė UNIAN, balandžio 9 d. tapo žinoma, kad Rusijoje paskirtas naujas plataus masto karo Ukrainoje vadas. Dabar jam vadovauja generolas Aleksandras Dvornikovas, turintis didelę patirtį Sirijoje.

 

Vakarų pareigūnų teigimu, okupantai prastai koordinuojami, nes anksčiau neturėjo patirties tokiomis karo sąlygomis. Todėl šalis agresorė nurodė Rusijos Federacijos Pietų karinės apygardos vadui generolui Aleksandrui Dvornikovui atlikti „koordinavimo gerinimo operaciją“.

JAV prezidento patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Džeikas Sullivanas sakė, kad JAV tikisi naujų žiaurių išpuolių prieš civilius iš generolo Aleksandro Dvornikovo, kurį V. Putinas metė į karą prieš Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: