[Žinios trumpai] Jei JK tikrai duos pažadėtus ginklus, tai bus didelis smūgis Rusijai: de facto bus uždaryta Juodoji jūra  (10)

Rusija ir toliau apšaudo Odesą iš Juodosios jūros, grasindama net užsienio laivams ir kitoms Juodosios jūros valstybėms – Rumunijai, Gruzijai, Turkijai, Bulgarijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekspertai aptaria mechanizmus, kaip uždrausti Rusijos laivybą tarptautiniuose vandenyse, kreipdamiesi į JT Generalinę Asamblėją ir sukurdami „specialią uždarą zoną“. Ar pavyks atgrasyti nuo Rusijos agresijos jūroje? Savo nuomonę išsakė kariuomenės, pertvarkymo ir nusiginklavimo tyrimo centro ekspertas Mykhailo Samus.

Rusija tarptautinės jūrų teisės nesilaiko nuo 2014 m. Tai pažeidžia visas įmanomas taisykles ir, deja, veikia pagal jėgos taisyklę. Pasaulyje nėra jėgos, kuri galėtų įvesti tvarką šiuo klausimu. JT neveikia, NATO bando sėdėti kampe. Todėl lieka tik ginkluotųjų pajėgų ir Ukrainos karinio jūrų laivyno pajėgumai. Būtent jie gali padėti šioje situacijoje.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6342

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Didžioji Britanija dabar pateiks mums priešlaivinių raketų, kurios galėtų sunaikinti Juodosios jūros laivyną. O kai jį sunaikinsime, tada grįšime prie tarptautinės teisės. Tada jūros zona bus uždaryta.

 

Tai, kad Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas patvirtino aprūpinimą priešlaivinėmis raketomis, iš tikro yra sprendimas uždaryti Juodąją jūrą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(137)
(0)
(137)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: