[Žinios trumpai] Į Baltijos jūrą atplaukė kariniai NATO laivai (Video)  ()

NATO laivai įplaukė į Baltijos jūrą. Jie čia mažiausiai bus savaitę, o kitą savaitę juos pakeis kita Aljanso karinių jūrų pajėgų grupė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuolatinės NATO jūrų grupės 1 (SNMG1) laivai įplaukė į Baltijos jūrą ir dalyvaus pratybose su kaimyninėmis sąjungininkėmis.

Estijos portalo ERR teigimu, grupę sudaro penki laivai, o jai vadovauja Nyderlandų karališkojo laivyno fregata „De Zeven Provinciën“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6214

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Pirminė užduotis – pademonstruoti sąjungininkų buvimą Baltijos jūros regione ir surengti bendras pratybas su Estijos laivynu.

Pažymėtina, kad Šiaurės Atlanto karinis aljansas nuolat dislokuoja karines jūrų pajėgas Baltijos jūroje, siekdamas išlaikyti gynybinius pajėgumus pagal sutartinius įsipareigojimus.

 

 

Trys uoste jau esančios fregatos atkeliavo iš tarptautinių šiaurinių Norvegijos vandenų. Ten jos dalyvavo pratybose „Cold Response“.

NATO laivai terminale stovės dar mažiausiai savaitę, o kitą savaitę juos pakeis kita Aljanso karinių jūrų pajėgų grupė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(0)
(29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: