[Žinios trumpai] Ukrainos kariškiai paskelbė, kad greitai pradės galingą puolimą Chersono srityje  ()

„Greitai būsime“: Ukrainos kariuomenė pasidalijo planais išlaisvinti Chersono sritį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Situacija regione komplikuota: priešas aprėpia regioną artilerijos ir minosvaidžių ugnimi bei spaudžia psichologiškai.

Ukrainos karių veržimasis į Chersono sritį prasidės „labai greitai“.

Kaip praneša UNIAN korespondentas, tai pareiškė Pietų Ukrainos saugumo ir gynybos pajėgų jungtinio koordinuojančio spaudos centro vadovė, 1-ojo laipsnio kapitonė Natalija Gumeniuk.

„Situacija Chersono regione yra sudėtinga... Tačiau visi esame visiškai įsitikinę, kad mūsų karių veržimasis prasidės labai greitai, bet dabar išvalome tas pozicijas, kurios jau buvo išlaisvintos“, – sakė ji.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6305

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Gumeniuk teigimu, Ukrainos kariškiai Chersono kryptimi susiduria, ypač su žvalgybos grupių darbu, iš kurių viena jau buvo sunaikinta šiąnakt.

„Jie bandė išsiaiškinti mūsų pozicijas, dalyvauja visos šiame etape reikalingos saugumo ir gynybos pajėgos, kurių veiksmai gana efektyvūs, nors priešas nepasiduoda. Jis puola ir artilerijos, ir minosvaidžių ugnimi, ir spaudžia psichologiškai“, – kalbėjo spaudos centro vadovė.

 

Ji pridūrė, kad pačiame Chersone įsibrovėliai agituoja gyventojus organizuoti pseudorespubliką, tačiau Chersono gyventojai nepasiduoda.

Gumeniuk padėkojo miestiečiams už jų poziciją.

„Palaukite, mes tuoj būsim“, – pabrėžė ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: