[Žinios trumpai] Tęsiasi rusų košmaras Ukrainoje: miesto rajono ligoninė suskaičiavo, kiek šimtų okupantų atkeliavo vos po vieno puolimo  ()

Rusijos pajėgos ir Ukrainos rytuose patiria didžiulius nuostolius. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Generalinis štabas praneša, kad Novoaidaro ligoninę Luhansko srityje pasiekė daugybė sužeistų rusų karių. Ir nemažai žuvusiųjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po „susitikimo“ su Ukrainos kariais į Novoaidaro ligoninę atvežta maždaug 220 sužeistų rusų karių ir daugiau nei 50 žuvusiųjų. Ir tai - po vieno atremto rusų puolimo. Viena ligoninė, viena diena ir tokie nuostoliai - tai yra geras pavyzdys, kaip iš tikrųjų Ukrainos rytuose sekasi Rusijos pajėgoms.

Be to, Generalinis štabas praneša, kad batalionų taktinės grupės iš 136-osios Rusijos atskirosios motorizuotos šaulių brigados (58-oji mišrios ginkluotės armija iš Pietinio karinio rajono) prarado maždaug 250 karių ir bent 10 raketinių sistemų bei artilerijos vienetų.

Taip pat pranešama, kad 150-oji motorizuota šaulių divizija iš 8-osios armijos negavo užmokesčio už kovą. Todėl čia daliniuose tikimasi nepasitenkinimo ir pykčio. Tuo pat metu, kad išvengtų šaukimo kampanijos trikdžių, Rusija ketina apriboti patekimą ir išvykimą iš Krymo pusiasalio - okupuotos Ukrainos teritorijos.

(28)
(0)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: