[Žinios trumpai] Tai paaiškintų daugybę nesąmonių, kurios vyksta kare: Putino bunkeryje – logiką kaustanti paranoja  ()

Galbūt neįmanoma ateiti į bunkerį pas Rusijos Federacijos prezidentą su bloga žinia apie karą, mano prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Matyt, Rusijos Federacijos prezidento Vladimiro Putino bunkeryje viešpatauja paranoja.

Rusijos kariškiai pradėjo pardavinėti Rusijos Federacijos vadovui „ateities pergales“, kurios planuojamos tik toli į priekį, eteryje su Rusijos politiku ir aktyvistu Marku Feiginu, mintimis pasidalijo prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Būna toks kontrolės praradimas... jei iš pradžių sakėme, kad jie Putinui nepranešė, nes jie yra „kaušeliai“ blogąja to žodžio prasme ir bijo valdžios, tai dabar jie pakeitė poziciją. Dabar matosi, kad bunkeryje viešpatauja paranoja, kuri, matyt, su blogomis naujienomis visai nesiderina“, – sakė jis.

Anot Arestovičiaus, klerkai karinėmis uniformomis sako ne „paėmėme kaimą“, nes nieko nepaėmė, o tvirtina, kad „paimsime“, tai yra, viskas gerai, turime tęsti karą.

 

„... Absoliutus bandymas atspėti, ko nori valdžia. Tai reiškia arba laukinę baimę, arba nesugebėjimą apskaičiuoti pozicijos. Arba ten represijos jau vyko, arba buvo žadamos“, – pridūrė Ukrainos prezidento patarėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(44)
(1)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: