[Žinios trumpai] Paaiškėjo kaip šiuo metu gyvena Zelenskio šeima ir jo vaikai – „žino viską, nėra jokių paslapčių“  (1)

V. Zelenskis įsitikinęs, kad bet kuris prezidentas karo metu veiktų taip, kaip jis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentas pažymėjo, kad nuo savo vaikų nieko neslepia, nes jie yra laisvi ir turi prieigą prie informacijos, ko, deja, negalima pasakyti apie Rusijos Federacijos vaikus.

Saugumo sumetimais Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis kasdien nesikalba su savo vaikais. Duodamas interviu Australijos televizijos kanalui „Nine Network“, Zelenskis sulaukė klausimo: ar jis supranta, kad jis yra „priešo taikinys numeris vienas“, o jo „šeima yra priešo taikinys numeris 2?“.

„Taip, aš suprantu ir gaunu vienokią ar kitokią informaciją apie numatomus pavojus, bet tai yra mano šeima, tai yra mano silpnoji vieta ir todėl jie turi atitinkamas saugumo priemones šiame kare ir šioje situacijoje“, – sakė Zelenskis.

Jis pažymėjo, kad saugumo sumetimais, nebendrauja su vaikais kasdien, tačiau  bendravimas vis tiek vyksta. Paklaustas, ar pokalbyje su vaikais vengia klausimų apie karą, Zelenskis pabrėžė, kad nuo savo vaikų nieko neslepia, nes „jie viską supranta, privalo viską suprasti“.

„Mūsų valstybėje yra atvira demokratija, tokia pati demokratija ir mūsų šeimoje. Todėl visada atsakau į jų klausimus, visada stengiuosi atsakyti absoliučiai atvirai ir sąžiningai. Jie patys ieško internete ir randa atsakymus į klausimus, kurie jiems iškyla. Tuo jie skiriasi nuo vaikų, gyvenančių Rusijos Federacijoje, jie turi laisvą prieigą prie bet kokios informacijos“, – pabrėžė Ukrainos prezidentas.

 

Anot prezidento, jo vaikai moka skaityti, matyti ir analizuoti.

„Jokių paslapčių nėra, o ir žmona pasakoja apie viską, kas vyksta. Jie tiksliai žino, su kuo mes kovojame ir už ką kovojame. Ir tikrai žino, kad laimėsime“, – pabrėžė Zelenskis.

Kaip anksčiau rašė UNIAN, prezidentas Volodymyras Zelenskis nesididžiuoja savo populiarumu, nes pernelyg didelė jo kaina – karas Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(31)
(0)
(31)

Komentarai (1)