[Žinios trumpai] Rusijos kariškiai paliko cinišką užrašą ant siaubingojo termobarinio ginklo TOS-1A „Solntsepyok“ (Foto)  (1)

Tiesą sakant, tokį įžūlumą ir cinizmą karyboje galima pastebėti tik Rusijos kariuomenėje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-12 [Žinios trumpai] Rusijos kariškiai paliko cinišką užrašą ant siaubingojo termobarinio ginklo TOS-1A „Solntsepyok“ (Foto)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai į socialinius tinklus buvo įkelta labai savotiška nuotrauka, kurioje matyti, kad rusai ant vieno iš savo TOS-1 „Solntsepyok“ paliko užrašą, nurodantį, kad jie tyčia smogė Charkivo gyvenamiesiems rajonams ir siekė maksimaliai sunaikinti miestą bei nužudyti kuo daugiau civilių.

Užrašas sako: „Orų prognozė šiandien: Charkivą šiandien pasitiks saulės kaitra“. Žodžių junginys „saulės kaitra“ į rusų kalbą verčiamas kaip „solntsepyok“, kuris iš esmės yra liepsnosvaidžio pavadinimas (TOS-1A „Solntsepyok“). Taigi, tai jų savotiškas „žodžių žaismas“.

Pagal vandens ženklą, nustatyta, kad šią nuotrauką į internetą įkėlė rusai – panašu jie siekė padaryti tinkamą poveikį visoms įmanomoms auditorijoms.

Todėl užrašas ant termobarinio ginklo gali pasitarnauti „palaikyti rusų okupantų moralę“, atitinkamai, jų barbariškas ir nusikalstamas idėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(18)
(-13)

Komentarai (1)