[Žinios trumpai] „Belgorode – ruoškis“: Vidaus reikalų ministerijos vadovo patarėjas perspėjo rusus, kad tuoj teks bėgti ir slėptis į rūsius  (1)

Nuo vasario 24 dienos rusų užpuolikai veržia ukrainiečius bėgti į rūsius, kol virš jų galvų griūva namai. Putino paleista pabaisa nori namo ir ukrainiečiai jai gali parodyti kelią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Viktoras Andrusivas teigia, kad Rusijos Belgorodo regiono žmonėms gali tekti mokytis bėgioti į rūsius, kaip tai darė ukrainiečiai. 

Pasak Andrusivo, Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms buvo duotas įsakymas nustumti rusų pajėgas tolyn nuo Charkivo, kad miesto nepasiektų rusų artilerija. Tačiau kai Ukrainos kariai priartės prie sienos su Rusija, Belgorodas taps pasiekiamas jų artilerijai.

„Todėl manau, kad netolimoje ateityje jie mokysis, kaip reikia bėgti į rūsius, kai viskas aplink dega“, teigė Andrusivas - „Belgorode, ruoškis“.

Rusija perspėjo Ukrainą neatakuoti jos teritorijos, tačiau karas nėra vienpusio eismo gatvė. Jei Rusijos karinės pajėgos iš Belgorodo kels grėsmę ukrainiečiams, jie jas atakuos. Ir rusai, kurie porą dešimtmečių stebi tuos pačius veidus per televiziją, sužinos, kad tikriausiai nereikėjo ramiai stebėti, kai nuo praeitų metų pabaigos Rusija į pasienį vilko karinę techniką. Tada jie tikriausiai manė, kad tai - tik ukrainiečių problema, o dabar sužinos, kad tai yra kiekvieno iš jų asmeninis reikalas.

(320)
(7)
(313)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: