[Žinios trumpai] Ukrainos partizanai paskelbė atvirą okupantų medžioklę: perspėja, kad bus kaip Hitlerio laikais  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas pareiškė, kad partizanų vykdoma rusų įsibrovėlių medžioklė prasidėjo ir bus negailestinga jiems.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikinai okupuotuose Ukrainos miestuose platinami lapeliai su grasinimais.

Ukrainos partizanai ir toliau primena Rusijos kariškiams ir jiems prijaučiantiems apie neišvengiamą atpildą už jų darbus. Laikinai užimtose Ukrainos gyvenvietėse karts nuo karto pasirodo okupantams grasinantys lapeliai.

Apie tai socialinėje Facebook paskyroje pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas.

Ukrainos partizanai lankstinukuose pažada rusams, kad naikins juos taip, kaip savo metu pogrindžio kovotojai naikino nacius.

„Lapeliai su tokiais pareiškimais platinami Berdjanske, Tokmake, Melitopolyje, Veliky Burluk ir kituose laikinai užimtuose miestuose“, – rašoma pranešime.

Kaip anksčiau pranešė UNIAN, Ukrainos partizanai persekioja rusus laikinai okupuotose Ukrainos teritorijose.

Gegužės 18-osios rytą Melitopolyje nugriaudėjo sprogimas, kuris buvo girdimas beveik visose miesto vietose. Prezidento patarėjas Oleksejus Arestovičius pažymėjo, kad okupantai atsipirko nedideliu išgąsčiu, geležinkelio stotyje įvykęs sprogimas apgadino tik geležinkelio bėgių atkarpą, ne patį traukinį. 

 

Gegužės 23 d. Melitopolio meras Ivanas Fiodorovas sakė, kad laikinai okupuotame mieste girdėjosi šūviai bei buvo matomi juodų dūmų debesys, atsiradę sprogus geležinkelio bėgių ruožui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(0)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: