Pasaulinio lygio vaizdo registratoriai motociklininkams jau Lietuvoje: galimybės tokios, kad biudžetiniai analogai tyliai rūko kamputyje (Video, „Mio MiVue M760D“ ir „Mio MiVue M700“ palyginimas  ()

Motociklininkai - vis dar retai naudoja vaizdo registratorius. Kodėl? Viena iš priežasčių - ganėtinai kuklus išties kokybiškų ir funkcionalių vaizdo registratorių pasirinkimas. Tačiau tai keičiasi. Į Lietuvą atkeliauja pasaulinio lygio „Mio“ kompanijos įrenginiai: „Mio MiVue M760D“ ir „Mio MiVue M700“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodėl vaizdo registratoriaus reikia motociklininkams, motorolerių vairuotojams?

Vaizdo registratorius apskritai yra labai naudingas dalykas visiems eismo dalyviams. Jis yra nepakeičiamas prietaisas įvykus eismo įvykiui. Tai palengvina teisybės paieškas ir iškart įrodo, kas yra kaltas, o kas teisus. Visokioms interpretacijoms ir akimirksniu kuriamoms neįtikėtinoms istorijoms nelieka vietos.

Motociklininkai dažnai yra demonizuojami ir laikomi kaltininkais nutikus auto įvykiui, tad tokie „Mio“ kompanijos vaizdo registratoriai leistų išaiškinti tiesą itin greitai.

„Mio“ - pasaulinis vaizdo registratorių lyderis iš Taipėjaus - pristato du naujausius savo modelius, skirtus būtent dvirãčių transporto turėtojams: „Mio MiVue M760D“ ir „Mio MiVue M700“.

Kuo pasižymi „Mio MiVue M760D“ vaizdo registratorius?

Tai yra etaloninės klasės įrenginys ir čia labai norisi paminėti keletą jo svarbiausių privalumų:

„Sony STARVIS™“

MiVue M760D“ turi integruotą aukščiausios kokybės „Sony STARVIS™“ jutiklį ir didelę diafragmą, tai užtikrina puikų kontrastą ir sodrias spalvas net esant silpnam apšvietimui.

Full HD 1080P/30fps

Aukščiausia vaizdo kokybė su naujausia H.264 technologija mažesniam failo dydžiui. Full HD raiška tiek priekinėje, tiek galinėje kamerose.

Integruotas „Wi-Fi“

Nedelsdami kurkite atsargines vaizdo įrašų kopijas savo išmaniajame telefone naudodami „MiVue™ Pro“ programą. Taip pat galite atnaujinti „MiVue M760D“ naudodami „WIFI OTA“ („Over-the-air“) funkciją, taip užtikrinsite, kad jūsų įrenginys būtų visada tinkamai paruoštas darbui.

130° plataus kampo vaizdas

Aiškiai užfiksuokite kiekvieną detalę kritinėmis akimirkomis naudodami šį vaizdo registratorių su stikliniais lęšiais ir plačiu filmavimo kampu.

Integruotas GPS

Automatinis vietovės, laiko nustatymas, bei važiavimo trasos užfiksavimas.

Tuo pačiu turime IP67 reitingą, atkeliauja su iki 32GB SD kortele, „Mio MiVue Manager“ programa, skirta jūsų vaizdo įrašų peržiūrai ir analizei („Windows“/„MAC“) ir t.t.

Šaunus „Mio MiVue M760D“ savybių pademonstravimo Video:

Kuo pasižymi „Mio MiVue M700“ vaizdo registratorius?

„Mio“ kompanija į Lietuvą atvežė dar vieną aukščiausio lygio vaizdo registratorių - „Mio MiVue M700“:

WQHD 2K 1440P/30fps

Aukščiausia vaizdo kokybė su naujausia H.264 technologija mažesniam failo dydžiui. Taip pat filmuoja 1080p 60 kadrų per sekundę greičiu.

Integruota baterija

Vidinė baterija leis vaizdą fiksuoti net iki 2 valandų. Papildomi priedai leis šį vaizdo registratorių prijungti prie išorinės baterijos ar vidinės motociklo/motorolerio baterijos ir nepertraukiamai įrašinėti ir ilgiausių kelionių vaizdus.

Galinio vaizdo kamera

Suderinamas su „MiVue M40“ galinio vaizdo kamera.

Taip pat turime: 140° plataus kampo vaizdą, integruotą „Wi-Fi“, IP67 ir t.t.

Puikus video parodo„Mio MiVue M700“ testavimą dienos ir nakties metu :

„Mio MiVue M760D“ ir „Mio MiVue M700“ palyginimas: kuo jie skiriasi?

Įdėmiai peržvelgus specifikacijas, galime matyti, kad „Mio MiVue M700“ modelis užtikrina dar didesnę raišką bei apžvalgos kampą: iki 2K 1440P/30fps ir 140°.

„Mio MiVue M760D“ užtikrina Full HD 1080P/30fps ir 130°. Tačiau čia verta pažymėti, kad šis modelis turi „Sony STARVIS™“ jutiklį, kas jau garantuoja maksimalią vaizdo kokybę.

Iš esmės „Mio MiVue M760D“ yra daugiau tradicinis vaizdo registratorius, jungiasi tiesiogiai nuo motociklo baterijos, turi integruotą GPS, patogų valdymo pultelį ir yra sukomplektuotas su prekine ir galine kameromis.

Tuo tarpu „Mio MiVue M700“ vaizdo registratorius yra daugiau skirtas naudoti kaip veiksmo kamerą, su galimybe tvirtinti ant šalmo ar kitų paviršių su 3M laikikliu, turi vidinę bateriją, gali būti maitinamas iš išorinės baterijos ir tuo pačiu metu įrašinėti vaizdą. Taip pat galima papildomai įsigyti galinio vaizdo kamerą „MiVue M40“, pritaikytą šiam modeliui.

„Mio MiVue M700“ net yra išbandytas ir pritvirtinus prie drono - šaunus Video:

Daugiau informacijos apie „Mio“ kompaniją rasite Mio Lietuva | Facebook.

„Mio“ produktus galite įsigyti šiose prekybos vietose: „Senukai“, „Pigu.lt“, „Varle.lt“, „Topo Centras“, „Urmokaina.lt“​, „Skytech“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()